Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė gegužės 30-ajai, ketvirtadieniui:

AVINAS. Regis, stokosite kantrybės, takto, todėl bendraujant gali kilti nesusipratimų ir įtampų. Jus geriausiai ramins gamta, gardus maistas, gražūs daiktai, komfortiška aplinka. Kurkite aplink save grožį ir pasijusite labai gerai.

JAUTIS. Nors nieko rimto šiandien veikti nenorėsite, meno srityje galite „pagimdyti“ šedevrų. Arba vietoj meninio įkvėpimo jūsų siela prisipildys meilės asmeniui, kuris šiuo metu yra tolokai nuo jūsų.

DVYNIAI. Jums stigs objektyvumo, įžvalgumo, o aplinkiniai gali tuo naudotis. Neskubėkite patikėti pažadais, gerais ketinimais, menama nauda ir pan. Reikia rimčiau pasvarstyti prieš įsipareigojant. Kita vertus, galbūt kaip tik jūs naudositės kitų patiklumu.

VĖŽYS. Jus džiugins draugystė, meilė, bendraminčių palaikymas. Deja, darbo srityje nerimą kels įvairūs neaiškumai, miglotos perspektyvos. Jei darotės sveikatos tyrimus, gydotės, ne viskas klostysis sklandžiai. Arba galbūt sunegaluos jūsų augintinis.

LIŪTAS. Regis, jums labai rūpės ateities perspektyvos, atostogų maršrutai ir pan. Įprastiniai darbai seksis, tačiau bandydami įžengti į naują sferą, galite sulaukti kritikos ir dėl to jaustis neužtikrintai.

MERGELĖ. Galimi šiokie tokie nusivylimai dėl negautos planuotos naudos, partnerio ar vaikų elgesio. Nederėtų tikėtis, kad kitą žmogų jums lengvai pavyks paveikti, pakeisti jo planus ar požiūrį. Neužkibkite ant sukčių kabliuko.

SVARSTYKLĖS. Jei vyksta pokyčiai meilės, verslo ar finansų srityse, veikiausiai viskas kryps į gera. Tačiau keblumų gali kilti ruošiantis kelionei, esant joje arba laikant egzaminus ir pan.

SKORPIONAS. Grožio, sveikatos, meilės aktualijos žadins geras viltis. Kiek daugiau rūpesčių kels verslas, finansai, vaikai ar su informacija, buhalterija susijusi veikla. Būkite atidesni, pasirašydami dokumentus.

ŠAULYS. Su gražiais ir maloniais dalykais susijusios sritys turėtų klostytis neblogai, gal net pagal planą. Visgi šiek tiek kaišios pagalius konkurentai, o į aferas bandys įtraukti nedori asmenys.

OŽIARAGIS. Džiugins meilė, vaikai, namai, tačiau darbo reikalai anaiptol nekels optimizmo. Ir dėl sveikatos gali tekti pasijaudinti. Galbūt ne savos, o artimo žmogaus ar gyvūno.

VANDENIS. Tikriausiai išgirsite daug informacijos, tarp kurios pasitaikys ypač aktualios jūsų artimiesiems, vaikams. Dirbantiems protinį darbą ir besimokantiems ši diena ne iš lengvųjų.

ŽUVYS. Bus nelabai malonu, jeigu namų, šeimos ar darbo problemos pareikalaus daugiau pastangų ar lėšų nei buvo suplanuota. Gali tekti koreguoti planus, o tai atrodys kiek nuostolinga.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder