Kaukę nusiėmė I. Kavaliauskaitės favoritas: gaila, jo širdis užimta

Kaukę nusiėmė I. Kavaliauskaitės favoritas: gaila, jo širdis užimta

Didelė nuostaba net ir jam pačiam. Po pandos kostiumu muzikiniame LNK šou „Kaukės“ slėpęsis aktorius, serialo „Rimti reikalai“ žvaigždė Josif Baliukevič nesitikėjo, kad dainuoti žiūrovams jam taip beprotiškai patiks. „Profesionaliai ir viešai atlikti dainų ant scenos lipau pirmą kartą, ir nors kaukė šiandien jau nuimta, sceną palikti labai gaila. Noriu čia likti ilgiau. Į Pandos vaidmenį tikrai smarkiai įsijaučiau.

Nepaisant jo nepatogumo – karščio ir rasojančių akių – nenoriu nusirengti šio kostiumo. Graudinuosi pagalvojęs, kad daugiau čia dainuoti nebeteks“, – liūdesio dėl iškritimo iš projekto neslėpė žiūrimiausio Lietuvoje šou Lietuvoje dalyvis, aktorius J. Baliukevič.

Keletas momentų Pandai, arba J. Baliukevič, šiame šou tapo itin įsimintini. Pirmiausia, jis niekada nepamirš akimirkos, kai komisija įtikėjo, kad jis – humoristas Justinas Jankevičius. „Pasakiau jiems, kad esu iš Fabijoniškių mikrorajono. Tai visą komisiją nuvedė klaidinga linkme. Jie vieningai nusprendė, kad aš esu Justinas. Vos susivaldžiau neprapliupęs kvatoti, nes trumpam įsivaizdavau, kokią kvailystę jis galėtų ant scenos dabar pat iškrėsti.

Matot, jis yra labai geras mano draugas, kartu lankėme mokyklą, todėl tą pokštininką įkūnyti, tikiu, man tikrai pavyktų“, – sakė J. Baliukevič. 

Kitas momentas „Kaukėse“, kurio šalies serialų žvaigždė žada dar ilgai nepamiršti, – komisijos narė Indrė Kavaliauskaitė. „Ji taip nuoširdžiai manimi žavėjosi, kad kiekvieną kartą būnant ant scenos tai smarkiai pakeldavo ūpą. Už tai esu jai labai dėkingas. Labai gera, kai išėjęs jauti, kad vienas komisijos narys yra taip stipriai tavo pusėje. Tačiau, aišku, kaip jai jau ir minėjau, Pandos širdis užimta.

Antrąją pusę turiu, nors draugais tikrai galėtumėme tapti“, – apie tai, kaip reagavo į komisijos narės I. Kavaliauskaitės rodomą dėmesį, pasakojo J. Baliukevič.

Tiesa, to, kad jo balso tembras sužavėjo daugelį, vyras nesureikšmina ir bent jau kol kas tęsti atlikėjo karjeros neketina. „Na, ar didelis mano paties nuopelnas tas balsas? Juk nelabai. Su tokiu gimiau. Todėl pagyrimų dėl jo nesureikšminu. Nemanau, kad dainuosiu toliau, yra tai darančių geriau ir profesionaliau. Tiesa, visuomet prisiminsiu, kaip šioje laidoje teko smarkiai lipti per save.

Ir manau, kad ateityje tokios patirtys man pasitarnaus. Viena daina, kurią pasiūlė uždainuoti laidos kūrėjai, man tikrai labai nepatiko. „Despacito“ kūrinį kiekvienas juk yra girdėjęs mažiausiai 35 kartus... 

Todėl galvojau, kad dainuoti tai, kas yra taip nuvalkiota, bus labai neįdomu. Tačiau iššūkį priėmiau, išmokau žodžius, užlipau ant scenos ir pajutau milžinišką palaikymą. Šokti pasileido ir komisijos nariai, ir žiūrovai salėje. Net nesupratau, kaip, bet prasidėjo labai geras vakarėlis.

Matot, koks paradoksas: to daryti visiškai nenorėjau, o išėjo taip, kad būtent atlikdamas tą kūrinį labiausiai sau patikau. Supratau, kad yra verta peržengti per savo ribojančius įsivaizdavimus“, – apie pamoką, kurią išsinešė iš žiūrimiausio šou Lietuvoje „Kaukės“, užsiminė aktorius J. Baliukevič.

I. Kavaliauskaitė, jau keletą sekmadienių atvirai demonstruojanti susižavėjimą Panda, jai iškritus smarkiai nuliūdo. „Na, kaip gi be pandos man reikės gyventi? Kiekvieną sekmadienį labai laukdavau jos pasirodymo. Širdis plyšta bent jau šiandien. Guodžia tik tai, kad dar liko Šakotis“, – po filmavimo pusiau juokais, pusiau rimtai pasakojo I. Kavaliauskaitė. 

Moteris, kurį laiką smarkiai susižavėjusi Pandos balso tembru, darė viską, kad išsiaiškintų, kas slepiasi po kauke. „Tas balsas toks ypatingas, toks išskirtinis ir toks nepažįstamas.

Tai varė mane iš proto. Įsivaizdavau, koks žmogus gali slėptis po kauke, ieškodavau atsakymų „Google“, tikrinau draugus, prašiau pagalbos kitų, gerai žinomų žmonių. Žodžiu, dariau absoliučiai viską. O vieną kartą, tiesiog netyčia išgirdau pandos balsą per TV, nes buvo įjungtas serialas „Rimti reikalai“.

Pajaučiau – greičiausiai 95 proc., kad čia gali būti jis. Na, šiandien matome, kad neklydau. Esu dar budresnė, nes eilinį kartą įsitikinau, kad užuominos ir atsakymai, kas slypi po kauke, gali slėptis bet kur“, – pasakojo I. Kavaliauskaitė.

LNK „Kaukės“ į eterį po trumpos pertraukos grįš gerokai pasistiprinusios, nes prie šešių likusių kaukių prisijungs naujokė Višta.

Kas tai per paukštis ir kas slepiasi po viena iš likusių kaukių, sužinosime jau lapkričio 8-ąją 19.30 val. per LNK.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder