Katažina Zvonkuvienė atskleidė, kodėl taip stengėsi susipažinti su Deivydu Zvonkumi

Katažina Zvonkuvienė atskleidė, kodėl taip stengėsi susipažinti su Deivydu Zvonkumi

Gegužės 3-oji diena šiais metais Katažinai Zvonkuvienei yra triguba šventė. Atlikėja ne tik paminėjo Motinos dieną ir atšventė savo jubiliejų, bet ir išleido naują muzikinį kūrinį su vaizdo klipu, kuris buvo filmuojamas Ispanijoje.

„Tik grįžus iš užsienio prasidėjo pandemijos neramumai, tačiau viską nufilmuoti pavyko. Dainą „Gyvenimas prasideda nuo 40“ įgarsinau su ta mintimi, kad visi galėtų pasimėgauti gyvenimu, ir darytų tai, ko niekada nėra darę.

Savo naujame klipe aš būtent tai ir dariau. Boksavausi, užsiėmiau joga, nors bijau aukščio, tačiau lipau į labai aukštą kalną!“ – besididžiuodama savimi pasakoja Katažina

Katažina puikiai prisimena momentą, kai labai norėjo susipažinti su D. Zvonkumi, tačiau tuo metu visai neįtarė, kad net sulaukusi ne tokio atsakymo, kokio norėtų, po daugelio metų su juo sukurs šeimą.

„Tuo metu nepažinojau Deivydo, bandžiau visaip per pažįstamus su juo susipažinti, kad jis man parašytų dainą, bet iš jo su laukiau tik tokio atsakymo – na, gal, kada nors.

Ką aš supratau tuo metu, tai mes labai dažnai žiūrime ir matome žvaigždes kitame pasaulyje, lyg jos būtų nepasiekiamos.

Tačiau taip nėra. Kažkas tau pasakys griežtai ne, neatsilieps į tavo skambučius, o kažkas nusišypsos ir tau pasakys taip, man būtų malonu prisidėti“, – prisimena atlikėja Katažina Zvonkuvienė.

Vienas netikėtas skambutis Katažinai suteikė ne tik svajonės išsipildymą, bet ir suteikė drąsos tolimesniuose darbuose.

„Tai buvo daina iš mano naujojo albumo, aš jau net įsivaizdavau, kaip tas pasirodymas turi atrodyti. Mano svajonė buvo, kad jame šoktų Karina Krysko su Sauliumi Skambinu. Ir aš tiesiog išdrįsau paskambinti, nors visiškai jų nepažinojau.

Iki paskutinės minutės jiems beskambindama netikėjau, kad jie sutiks, nepatikėsite, o jie atsakė, taip, gerai.

Ir už tai jie nepaėmė nei cento. Niekada nesulaukiau priekaišto, kad aš skolinga ar turėčiau sumokėti. Va tokie žmonės yra žvaigždės iš didžiosios raidės“, – teigia K. Zvonkuvienė

Ne visada Katažinos muzikinis kelias klostėsi gerai, tik pradėjusi koncertuoti su grupe „Pop Ladies“, ji susidūrė su sunkumais ir neigiamomis žmonių reakcijomis. „Kai tik pradėjome karjerą su „Pop Ladies“, aš buvau naujokė.

Nataliją Bunkę ir Liepą Mondeikaitę visi žinojo puikiai, ir joms lipant į sceną visi džiaugsmingai šūkavo ir plojo, o kai atėjo eilė eiti man, buvau nušvilpta.

Bet tu nieko negali padaryti ir privalai lipti ant scenos, šypsotis bei apsimesti, kad viskas gerai.“

Jau šį pirmadienio vakarą, 22 val., naujojo pramoginio kanalo 2TV laidoje „Pagaminta Lietuvoje“ sužinokite, kodėl Katažinos muzikos kelyje pasitaikė daug ašarų, kokia buvo jos karjeros pradžia ir kokia buvo pirmoji pažintis su dabartiniu jos vyru Deivydu Zvonkumi.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder