Jolanta Leonavičiūtė ryžosi sudėtingam išbandymui

Jolanta Leonavičiūtė ryžosi sudėtingam išbandymui

Aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti kūno rengybos trenerė Jolanta Leonavičiūtė socialiniuose tinkluose dažnai dalijasi nuotraukomis, kuriose demonstruoja sportišką figūrą. Visgi šį kartą moteris pasidalijo kvapą gniaužiančiais kadrais iš žygio kalnuose. 

J. Leonavičiūtė liepos viduryje pasiryžo sudėtingai avantiūrai – moteris išsiruošė į žygį, vadinamą „Tour du Mont Blanc“, kuriame aplankė Prancūzijos ir Šveicarijos kalnus.

Jolanta neslėpė, kad ši kelionė pareikalavo daug jėgų. Nieko keisto – pasiryžti nueiti net 190 kilometrų, ant pečių nešant didžiulę kuprinę, būtų sunkus išbandymas net stipriausiam vyrui.

„Galiu pasakyti, kad velniškai sunku. Pėdos dega kaip vandens lašas pragare. Kuprinė kuprą lenkia lyg neščiau pusę savo gyvenimo. Dubens kaulai nuo svorio nusidrožė iki švytėjimo. Bet yra vienas bet – kalnai ir jų skleidžiama ramybė bei didybė“, – sakė ji.

Vis dėlto kelionės kadrai išties atima žadą. Jolantai teko įsikurti pačiose aukščiausiose kalnų viršūnėse, o nuo jų atsiveria įspūdingi vaizdai.


Jau anksčiau sportui neabejinga moteris buvo pasiryžusi ne vienam išbandymui – prieš kelerius metus ji kopė į Monblaną, vyko į Nepalo kalnus, įveikė Himalajus, o dar prieš tai dalyvavo ne vienose ekstremaliose varžybose. Jolanta yra pasakojusi, jog bet kas, kas priverčia peržengi savo komforto ar galimybių ribas, jai yra artima.

„Labai mėgstu aktyvų laisvalaikį, be jo tikriausiai palūžčiau. Tai suteikia pasitikėjimo savimi ir žinojimą, kad savo valia, pastangomis gali pasiekti nemažai. Toks laisvalaikis – puikus būdas atsikratyti streso“, – pasakojo J. Leonavičiūtė.





Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder