Įžymybių keistenybės: nuo kiaušinių baimės iki tūkstančių kišenėse

Įžymybių keistenybės: nuo kiaušinių baimės iki tūkstančių kišenėse

Mažų keistenybių turime visi, tačiau savo įgeidžiais, įpročiais arba silpnybėmis šokiruoti aplinkinius leistina tik žvaigždėms!

Siaubo kūrėjas bijojo... kiaušinių

Garsus siaubo filmų režisierius Alfredas Hitchcockas savo filmuose žmones mokė bijoti. Tuo tarpu pats režisierius bijojo kai ko visiškai kasdieniško - kiaušinių. Jis prisipažino: "Blogiau nei bijau - jie man šlykštūs, tie maži, apvalaini, balti daiktai be skylių. Ar yra kas šlykštesnio už tekantį kiaušinio trynį? Kraujas yra linksmai raudonas, na, o trynys yra geltonas, bjaurus. Aš jo dar niekad neragavau".

Operos dainininkų prietaras

Didysis tenoras Luciano Pavarottis karjeros pradžioje kišenėje nešiodavosi kreivą vinį, kuri atseit turėjo padėti gerai dainuoti. Beje, laimę nešančių metalo gabalėlių Pavarotis ieškodavo po operos teatrų scenomis, mat parduotuvėje nusipirktos vinys "nepadeda". Beje, šis prietaras tarp operos dainininkų yra gana plačiai paplitęs.

Alergizuoja sausas popierius

Megan Fox negali prisiliesti prie sauso popieriaus. Kaip aktorė jau 2009 m. prisipažino televizijos laidoje, ji labiausiai bjaurisi nelaminuotu popieriumi - laikraščiais, rankraščiais ir panašiai. "Negaliu jų paliesti, prieš perversdama puslapį nuolatos seilinu pirštus", - sakė filmuose apie transformerius išgarsėjusi aktorė.

Bijo sukamųjų durų

Matthew McConaughey yra aukštas, plačiapetis, taigi, kaip įsivaizduojame, baimės jausmas jam turėtų būti nepažįstamas. Deja, apsirinkame: aktorius bijo sukamųjų durų. Panašus prislėgtumo jausmas jį apima ir važiuojant tuneliu.

Viešbučiuose reikalauja dezinfekuoti rankenas

Justinas Timberlake labai vertina gerą išvaizdą ir sveikatą. Dainininkas apatines kelnaites keičia iki 6 kartų per dieną. Jis taip bijo mikrobų, kad viešbučiuose, kuriuose apsistoja per gastroles, išsinuomoja visą aukštą, kuriame jo reikalavimu pakeičiami visi kondicionierių filtrai ir kas porą valandų dezinfekuojamos durų rankenos.

Pamišusi dėl raudonų kilimų ir rožinės spalvos

Mariah Carey seniai pagarsėjo savo įgeidžiais. Dainininkė labai vertina raudonus kilimus, jie turi būti dieną naktį patiesti priešais kiekvieną viešbutį, kuriame ji gyvena. Ji mėgsta rožinę spalvą ir net tokios spalvos maisto produktus. Be to, ji pamišusi dėl vandens: pati ir jos šuo maudosi tik prancūziškame mineraliniame vandenyje, o arbata jai turi būti užplikoma amerikietišku "Poland Spring" vandeniu.

Kišenėse - tūkstančiai dolerių grynais

Reperis 50 Cent nepripažįsta banko kortelių, iš namų išeina tik prisikimšęs kišenes grynųjų. Kaip sako pats, jam reikia nešiotis mažiausiai 25 000 dolerių, tik tada jaučiasi turįs pinigų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder