Grėsmė netekti posto užaugino V.Pranckiečiui sparnus

Grėsmė netekti posto užaugino V.Pranckiečiui sparnus

„Pradėjus klibėti Seimo pirmininko kėdei, jos savininkas Viktoras Pranckietis vis mažiau nori būti darbo vietoje. Anksčiau jis negarsėjo polinkiu keliauti, o birželį keliauja beveik nesustodamas. Greičiausiai nesinori matyti kai kurių kolegų veidų“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Parlamente netrūksta skrajūnų, per kelis mėnesius išmaišančių pusę pasaulio, o Seimo pirmininkas tarp jų ilgą laiką atrodė kaip užkietėjęs namisėda. Tačiau atėjo vasara ir kažkas pasikeitė.

Dar gegužę ponui Viktorui labiau patiko sėslus gyvenimo būdas, į užsienį jis nevažiavo. O štai birželį vos spėja lagaminus krautis.

Nuo mėnesio pradžios ponas Pranckietis pabuvojo Lenkijoje ir Ukrainoje, šiandien jis išvyks į Estiją, kad dalyvautų tokiame svarbiame renginyje kaip Baltijos gynybos koledžo 20-mečio minėjimas.

Kas gi pasikeitė? Vieną pokytį mato visi - birželis yra politinių kovų mėnuo, išversti poną Pranckietį iš posto bando jo partijos draugai. Nenuostabu, kad nesinori tų draugų sutikti Seimo koridoriuose ir užmegzti akių kontaktą.

Kita vertus, ir proga reikia naudotis. Gali būti, kad posto netektis gerokai sumažintų galimybes keliauti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder