G. Žemaitė ryžosi išvaizdos pokyčiams: įvertinkite

G. Žemaitė ryžosi išvaizdos pokyčiams: įvertinkite

Gerda Žemaitė artėjančiam švenčių sezonui pasiryžo pasikeisti! Moteris nusprendė pasiilginti ir pasišviesinti plaukus jų nedažydama, o juos prisiaugindama.

Televizijos žvaigždė prisipažino, kad jaunystėje turėjo ilgus plaukus. Juos dažydavo juodai. Tačiau keitėsi mados, ir pradėjo plaukus šviesinti. „Šviesūs plaukai man labai tinka. Dievinu šviesius šaltus atspalvius! Tačiau pradėjus šviesinti labai stipriai pradėjo trupėti savi plaukai ir teko griebtis plaukų priauginimo“, – pasakojo moteris.

Gerda visada prisiaugina plaukus tradiciniu ir populiariausiu metodu – keratino kapsulėmis. Vieną kartą yra bandžiusi žiedeliais, bet šis metodas nepaliko didelio įspūdžio.

Moteris atvėrė grožio salono „Elitera“ duris ne veltui. Gerda teigė: „Čia lankosi daug žinomų žmonių, meistrės turi ilgametę patirtį, todėl nė nesudvejojau rinkdamasi pokyčiams šį grožio saloną.“

 

Gerda Žemaitė © Organizatoriai

Gerdą pakeitė viena žinomiausių žvaigždžių plaukų stilisčių – Gintarė Eimantaitė.

„Gerdos noras buvo turėti daug plaukų, ženkliai ilgesnių nei jos ir tai, kad plaukai būtų šviesūs be dažymo. Taip ir padarėme. Kaip gerai, kad naujausios technologijos leidžia šviesinti plaukus nedažant ir taip nekenkiant jiems“, – pasakojo meistrė.

Beje, televizijos žvaigždę sužavėjo plaukų pasirinkimas. „Kaip smagu, kai yra tiek spalvų! Netgi yra ombre efekto sruogų, ar su vos ataugusių šaknų efektu. Atėjus net sunku išsirinkti, kai visko tiek daug“, – džiaugėsi G. Žemaitė.

Beje, Gerdai būtent priaugintais plaukais pavyko atsiauginti savuosius plaukus. „Kai laiku lankaisi korekcijose, prižiūri plaukus, tai ir žalos tikrai nėra. Užtat kiek džiaugsmo suteikia gražūs plaukai“, – teigė G. Žemaitė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder