„Forbes“ pirmą kartą išrinko turtingiausias „TikTok“ žvaigždes

„Forbes“ pirmą kartą išrinko turtingiausias „TikTok“ žvaigždes

Žurnalas „Forbes“ pirmą kartą sudarė socialinio tinklo „TikTok“ žvaigždžių, kurios nuo 2019 m. birželio iki 2020 m. birželio uždirbo daugiau nei 1 milijoną JAV dolerių, reitingą.

Pirmąją vietą reitinge užėmė 19-metė Addison Rae Easterling. Buvusi Luizianos universiteto studentė į „TikTok“ kelia savo šokių vaizdo įrašus.

Dabar jos sekėjų skaičius viršijo 54 milijonus, pagal jų skaičių ji užima antrą vietą „TikTok“ socialiniame tinkle ir dėl to gali skelbti reklaminę medžiagą.

 

Addison Rae Easterling © „Twitter“

Mergina bendradarbiauja su „Reebok“, „Daniel Wellington”, „American Eagle“, paleido savo šou per „Spotify“ ir pradėjo prekiauti savo linijos „Line Beauty“ kosmetika. Žurnalo vertinimu, jos pajamos siekia 5 mln. dolerių.

Antroje ir trečioje reitingo pozicijose yra seserys Charlie ir Dixie D'Amelio. Jos atitinkamai uždirbo 4 mln. ir 2,9 mln. JAV dolerių. Charlie „TikTok“ tinkle skelbia savo šokių vaizdo įrašus, iš kurių daugelį sekėjai pradėjo mėgžioti. Ji turi sutartį su kosmetikos kompanija EOS.

 

Charlie ir Dixie D'Amelio © „Twitter“

Dixie sudarė sutartį su kosmetikos kompanija „Morphe“ ir pradėjo dainininkės karjerą. Pirmasis jos singlas „Be Happy“ buvo išleistas šių metų birželį ir netrukus pateko į „Bubbling Under Hot 100 Singles“ topus. Singlas užėmė pirmąją vietą „YouTube“, pranokdamas tą pačią dieną reperių Kanye Westo ir Traviso Scotto išleistą klipą. Dainą „TikTok“ tinkle peržiūrėta per 2 milijardus kartų, kelis milijonus kartų ji buvo atsiųsta iš „Spotify“ programos.

Ketvirtoje vietoje yra dainininkė Loren Gray, kurios metinės pajamos vertinamos 2,6 mln. JAV dolerių. Ji pasirašė rėmimo susitartis su „Skechers“, „Hyundai“ ir „Burger King“.

 

Loren Gray © „Twitter“

Penktą vietą reitinge užėmė Joshas Richardsas, talentų agentūros „TalentX“ įkūrėjas ir „TikTok“ konkurentės – „Triller“ projektų direktorius. Jo metines pajamas žurnalas įvertino 1,5 mln. dolerių.

 

Joshas Richardsas © „Twitter“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder