„Eurovizijos“ lažybininkų prognozės: „The Roop“ vėl Europos favoritai

„Eurovizijos“ lažybininkų prognozės: „The Roop“ vėl Europos favoritai

Po nacionalinės atrankos Prancūzijos atstovė trumpam pakilo į „Eurovizijos“ lažybininkų lentelės viršūnę, tačiau iškart po laimėjimo, Prancūzija nusileido Lietuvos atstovams „The Roop“ - jie lentelėje vėl yra pačiame viršuje, skelbia portalas Wiwibloggs.

Prancūzijai nusileidus į trečiają vietą, „The Roop“ vėl tarp „Eurovizijos“ lažybininkų favoritų. Daina „Discoteque“ pagerino visus rekordus Baltijos šalyse. Iš visų šalių atstovų, lietuvių daina yra klausomiausia platformoje „Spotify“, o muzikinis vaizdo klipas „Youtube“ plaftormoje greičiausiai surinko 1 mln. peržiūrų.

 

„Eurovizijos“ lažybininkų lentelė (Wiwibloggs nuotr.)

Prancūzija savaitgalį turėjo savo „momentą“, tačiau iškart po Barbaros Pravos pergalės su daina „Voila“, šalis vienu metu net gi buvo pirmoje prognozių lentelės vietoje. Tačiau galiausiai daina atsidūrė ketvirtoje vietoje.

Islandija užtikrintai laikosi antroje vietoje. Grupė "Daði and Gagnamagnið" kol kas dar viešai neišleido savo dainos, tačiau vis dar mėgaujasi praėjusių metų šlove su daina “Think About Things”. Bulgarija ir Švedija užima trečią ir ketvirtą vietas. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder