Dienai tapusi savanore Erika Vitulskienė nesuvaldė ašarų

Dienai tapusi savanore Erika Vitulskienė nesuvaldė ašarų

LRT projekto „Gyvenimo spalvos“ herojais tapo Erika ir Merūnas Vitulskiai. Jiedu ne tik pasidalino atviromis gyvenimo istorijomis, bet ir dienai tapo „Maisto banko“ savanoriais.
 
Erika Vitulskienė atskleidė, kad santykiai su Merūnu ją privertė atsisakyti iki tol turėtų principų.

„Maniau, kad niekada netekėsiu už menininko – kas čia per žmonės, iš kur jie yra? Taip pat sakiau, kad niekada nedirbsiu su savo vyru ir savo vyrui, nes šeimoje turi grįžęs iš darbo išsipasakoti, paglostyti vienas kitą ir toliau gyventi darbinį gyvenimą atskirai“, – pasakojo žinoma moteris.
 
Vis dėlto, dabar ji – ne tik Merūno vadybininkė Lietuvoje, neseniai startavusio drabužių verslo savininkė.

Erika neslėpė, kad aplinkinių komentarai, kad ji visko pasiekė tik žinomo vyro dėka, skaudina. Merūnas tuo tarpu atskleis, kodėl šiuo metu jis kiek atidžiau renkasi darbo pasiūlymus: „Mes su Erika apsikeitėme vietomis.“
 
Daugybę kartų paramos koncertuose dainavęs Merūnas Vitulskis laidoje „Gyvenimo spalvos“ pasinėrė į visai kitokį amplua. Drauge su žmona Erika jie dienai tapo „Maisto banko“ savanoriais maisto sandėlyje.

Jie įsitikinę, kad tokių organizacijų veikla yra be galo svarbi. „Aš žinau, ką reiškia mamos akys, kai jos negali duoti“, – graudinosi E. Vitulskienė.
 
„Kiekviena šeima turėtų atiduoti kažkokią metų laiko dalį tiems darbams, turėtų būti tradicijos. Mes dar jauna šalis, vieną dieną taip ir bus, neabejoju“, – apie savanorišką veiklą kalbėjo M. Vitulskis.
 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder