Demi Moore įskaudinta ir pažeminta dėl Ashton Kutcher neištikimybės

Demi Moore įskaudinta ir pažeminta dėl Ashton Kutcher neištikimybės

Vakarų spauda rašo, jog 48 metų aktorė Demi Moore ketina skirtis su jai neištikimu 33 metų gražuoliu vyru Ashtonu Kutcheriu. Išduota moteris esą jau aptarė detales su savo advokatu Kevinu Marxu.

Trečiasis Moore sutuoktinis ją išdavė būdamas neištikimas su 23 metų Teksaso gyventoja Sarah Lyle.

Sarah Lyle

Apie tai spalio 9-ąją paskelbė dauguma užsienio žiniasklaidos priemonių.

D. Moore, kaip rašoma spaudoje, iš paskutiniųjų stengėsi išsaugoti šią santuoką, tačiau ji dabar jaučiasi "sutrypta ir pažeminta": šeštųjų vedybų metinių išvakarėse jai buvo pateiktos fotografijos iš orgijos, kurioje dalyvavo jos vyras su keturiomis jaunomis merginomis, San Diege.

D. Moore neabejoja, kad jos trečiajai santuokai atėjo galas, todėl aptarė su advokatu turto, kurį ekspertai vertina 97 milijonais dolerių, padalijimo klausimus.

A. Kutcheris, prie kurio karjeros sėkmės nemažai prisidėjo pati Moore, šiandien beveik toks pat turtingas, kaip ir jo garsioji žmona.

Aktoriai nelinkę komentuoti šio skandalo spaudoje, tačiau patys alegorine forma pasisako socialiniame tinkle "Twitter".

Rugsėjo 29 d.  Kutcheris  savo tinklaraštyje paskelbė nuorodą į "Public Enemy" dainą "Don't Believe the Hype" (Netikėk apgaule), o rugsėjo 23, šeštųjų savo vedybų metinių išvakarėse, Moore interneto dienoraštyje pacitavo graikų filosofą stoiką Epiktetą: "Kai mes jaučiamės kieno nors įskaudinti, tereikia prisiminti savo pačių klaidas, ir pyktis praeis."

Šaltinis: NEWSru.co.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder