Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas NAUSĖDA: „O atsitiko labai paprasti dalykai – šiandien Lietuvoje susiformavo viešoji inkvizicija, tai yra – žmonės, kurie įsivaizduoja galintys maišyti su purvais kitaminčius, daryti tai beapeliacine forma, kartais tiesiog šlykščia forma – ir jie laiko save nebaudžiamais".

„Aš jau rinkimų naktį sakiau, kad nedalyvausiu kituose merų rinkimuose, tai nėra jokia naujiena ir nemanau, kad tai kažkaip turėjo įtakos, išprovokavo ar tapo impulsu”, - Klaipėdos meras Vytautas GRUBLIAUSKAS nemano, kad jo ankstyvas viešas pareiškimas dėl ateities politinių ambicijų galėjo turėti įtakos tam, kad atskiri politikai labai anksti pradėjo ruoštis būsimiems rinkimams.

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS apie LRT: "Apie tai, kad iš LRT ekranų yra skleidžiamos melagienos Lietuvos piliečiams, sakiau dar 2019 metais rinkimų į miesto tarybą laikotarpiu".

Iš valdančiosios koalicijos pasitraukusi Klaipėdos miesto tarybos narė Vaida RAUGELĖ: „Aš ir toliau aktyviai dirbsiu, nesvarbu, kokioje pusėje. Klaipėdoje šiuo metu faktiškai jau yra konservatorių valdžia su jų ideologija".

"Daugiau mažiau tai primena pirmosios miesto Tarybos darbą 1990 metais, kai buvo 51 tarybos narys ir dauguma neturėjo politinės patirties, supratimo. Tačiau dabartinę situaciją ir kai kurių Tarybos narių elgesį lemia daugiau ne patirties stoka, o pasiruošimas būsimiems savivaldos rinkimams”, - pastebi jau ketvirtą dešimtmetį darbo miesto Taryboje pradėjęs skaičiuoti buvęs ilgametis miesto meras Rimantas TARAŠKEVIČIUS.

Visuomenininkas Teisutis MATULEVIČIUS apie apleistą Klaipėdos senamiestį: "Kada atsiranda privačios verslo iniciatyvos gaivinti vieną ar kitą objektą, jos labai greitai nugesinamos įvairiais reglamentais, tvarkomis, taisyklėmis ir protu sunkiai suvokiamais reikalavimais".

Dvasininko Pauliaus Vaineikio palaikymo akcijos organizatorė Raimonda ŠIDEIKIENĖ: "Nepasiduokime manipuliacijoms ir iškraipymams, kurie sako, kad šeima nebėra šeima, vyras nebėra vyras, o moteris nebėra moteris. Mūsų pareiga - ginti tiesą. Nepasiduokime agresijai, paniekai, visuomenės kurstymui".

Klaipėdos meras Vytautas GRUBLIAUSKAS: "Bet pasakysiu drąsiai, jei Jūros šventę tektų organizuoti tokiomis sąlygomis, kokios buvo praėjusiais metais – su ribojimais, iškarpymais ir atsisakymais, – geriau tada nereikia tos šventės negu ji išeis tokia, kuri jau nebus panaši į Jūros šventę. Tada ji išeina panaši į susibūrimą prie kaimo ežero su armonika".

Panevėžio vyskupas Jonas KAUNECKAS: "Manau, kad užpuolus dvasininkus buvo siekiama juos nutildyti, bet visais laikais, kai būdavo puolama Bažnyčia, jos bendruomenė tik sustiprėdavo. Tai matome ir dabar. Manau, kad peticijas, matydami tokius dalykus, pasirašys dar daugiau žmonių. Ir nors bandoma pavaizduoti kitaip, didžioji dalis visuomenės palaiko prigimtinę šeimą".

Humoristas Artūras ORLAUSKAS: "Aš tuos Stambulo konvencijos palaikytojus žurnalistus vadinu „pimpačkiukais". Jie yra tik našlaičiai, didžiojo žaidimo šuniukai. Nei įkąsti gali, nei įbauginti, tik aploti. Kad šeimininkas jiems numestų „skanuką". O kai už tą „skanuką" atidirbs, patys taps kitomis šeimininko aukomis. Taip visada būna.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder