Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

Citatos, kurias pastebėjo ir įsiminė „Vakarų ekspresas“

Premjerė Ingrida ŠIMONYTĖ: „Dabar rinkimų rezultatai yra tokie, ir jeigu žmonėms nepatinka ši valdžia, nepatinka šie komitetų pirmininkai, nepatinka ši premjerė ir ministrai – jie 2024 m. galės ateiti ir išsirinkti tokius pirmininkus, kurie jiems patinka“

Žurnalistas Skirmantas MALINAUSKAS apie Stambulo konvenciją: "Mano pozicija yra labai aiški, aš manau, kad tai yra visiškai tuščias dalykas ir tikrai ne todėl, kad ten kažkaip apibrėžiamos socialinės lytys, bet dėl to, kad šitas tarptautinis aktas nieko nepakeis.  Šita konvencija bus dar vienas mažai veikiantis popierius, dokumentas. Mes turime tikrai pakankamai daug nacionalinių teisės aktų, kurie leidžia policijai kištis..."

Klaipėdos miesto tarybos narys Arvydas VAITKUS: "Jau kelios miesto valdžios vis giriasi iniciatyvomis „atgaivinti“ senamiestį. Miesto senamiestyje padidinus parkavimo rinkliavas tikrai nepritrauksim žmonių, o priešingai – jų bus dar mažiau".

Buvęs ilgametis Klaipėdos vadovas Rimantas TARAŠKEVIČIUS apie padėtį miesto taryboje: „Apmaudu, kad taip vyksta, bet aš manau, kad Tarybos nariai sugebės susivokti - kodėl buvo išrinkti ir ko iš jų nori rinkėjai, reikia jausti atsakomybę, o ne lieti nuoskaudas”.

Humoristas Artūras ORLAUSKAS: "Žmonės, pritariantys maršui, tiki, kad valstybę dar galima sugrąžinti į demokratines vėžes. Nes jau susiduria su bolševikine diktatūra. Valdantieji veikia kaip bolševikiniai komisarai su odiniais paltukais. Jie net nesuvokia, ką daro, nes blaivus protas jau atrofavosi".

Klaipėdos miesto tarybos narė Judita SIMONAVIČIŪTĖ: "Aš manau, kad dabar esu savo vietoje, nes iš prigimties esu liberalė, manau, kad mes tolstam nuo liberalių idėjų. Liberalų valdžioje nebėra”. 

Dvasininkas Pauliaus VAINEIKIS: "Nebuvo intencijos ką nors žeminti ar užgauti. Buvo troškimas išsakyti, kad nepritariu vyraujančiai neteisybei ir ideologijai - nutildyti kitaip manančius ir juos diskriminuoti. Buvau ir būsiu už visų skriaudžiamųjų, pažemintųjų teisę gyventi orų ir visavertį gyvenimą. Nė prieš vieną asmenį neturiu pykčio ar nusistatymo. Mylėk žmogų, kad ir koks jis būtų, bet nesitaikstyk su jo daroma nuodėme. Taip moko Kristus, taip skelbia Evangelija".

Juvelyrė Jurga LAGO: "Branda ateina, kai žmogus nebetiki politikais ir influenceriais".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder