Atlikėjas J. Timberlake'as atskleidė, kad su žmona susilaukė antrojo vaikelio: negalime jaustis laimingesni ir dėkingesni

Atlikėjas J. Timberlake'as atskleidė, kad su žmona susilaukė antrojo vaikelio: negalime jaustis laimingesni ir dėkingesni

Dainininkas Justinas Timberlake'as patvirtino, kad su žmona Jessica Biel praėjusių metų vasarą susilaukė antrojo vaikelio, skelbia Dailymail.

Kalbėdamas „The Ellen DeGeneres“ laidoje, 39 metų žvaigždė atskleidė, kad naujagimiui suteikė Phineas'o vardą, kuris yra hebrajiškas.

Dainininkas išsamiai apibūdino iššūkius, susijusius su keturių asmenų šeima, po itin slapto aktorės nėštumo. „Visi nemiegame“, – sakė J. Timberlake'as.

Atlikėjas džiaugsmingai pasakojo apie antrąją atžalą: „Jo vardas yra Phineas'as, jis nuostabus ir mielas. Mes džiaugiamės, negalime būti laimingesni ir dėkingesni.“

Manoma, kad Phineas'as yra kilęs iš hebrajų vardo Pinchas, kuris reiškia „orakulą“.

Paklausus, su kokiais pokyčiais susidūrė sutuoktiniai, atlikėjas juokavo, kad su žmona „visiškai nesimato“. „Mes visiškai nesimatome. Tačiau tai labai smagus laikas... Silasas yra labai laimingas“, – pasakojo dainininkas.

Buvęs grupės NSYNC narys ir jo žmona aktorė nebuvo viešai matomi nuo praėjusių metų kovo mėnesio. Sutuoktiniai gyvena savo namuose Montanoje jau beveik metus.

J. Timberlake'as anksčiau instagrame pasidalijo akimirka, kurioje matyti išryškėjęs Jessicos pilvukas. Kitoje nuotraukoje, užfiksuotoje Minesotoje, moteris bandė paslėpti nėštumą apsirengusi laisvu chalatu.

Alfa.lt primena, kad aktorė J. Biel, kurią išgarsino Jungtinių Valstijų televizijos serialas „7-asis dangus“, susitikinėti su buvusiu vaikinų grupės „N`Sync“ lyderiu J. Timberlake`u pradėjo 2007 m., kai jis pradėjo sėkmingą solinę karjerą. Pora susituokė 2012 m. per prabangią ceremoniją Italijoje.

Pora kartu augina sūnų Silasą.


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder