Atlikėjai Iglė ir Tadas rutinoje ieško spalvų: laukiame, kada galėsime sugrįžti į darbus

Atlikėjai Iglė ir Tadas rutinoje ieško spalvų: laukiame, kada galėsime sugrįžti į darbus

Šeštadienį LRT TELEVIZIJOS žiūrovų laukia dar viena muzikinio projekto „Dainuokim kartu“ laida.

Šį kartą žinomos šalies šeimos kvies pasidžiaugti pavasarėjančiu oru ir mus supančiomis spalvomis.

Projekte dalyvaujantys Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis šypsosi, kad, mėnesį karantino praleidę sodyboje, jau grįžo į Vilnių – pasiilgo ir miesto, ir komforto. Taip pat trūko ir galimybių užsiimti įprasta veikla.

„Rutina nesiskundžiam, turim šunį, kurį reikia vedžioti. Taip pat prisigalvojam ir gaminam įvairius patiekalus. Išmokau gaminti patiekalus, kurie kažkada atrodė sunkūs, o pasirodo – visai lengvi.

Džiaugiamės, kad neišsimušėm iš ritmo: anksti keliamės, retai nueinam miegoti vėlai. Nors ir nelabai kas pasikeitė, jau laukiam, kada galėsim sugrįžti į darbus“, – pasakoja Iglė.

Noras muzikuoti ir pastūmėjo porą prisijungti prie karantino metu vykstančio muzikinio projekto.

„Jau ir taip išsiilgsti muzikos, galimybės bendrauti su žmonėmis, kažkur dalyvauti. Net svarstymo nebuvo, ar norim dalyvauti, – šis projektas kasdienybei suteikia labai daug spalvų.

Vis galvoji, ką dainuoti, kaip nufilmuoti. Per laiką, praleistą kartu, mudu su Tadu jau esame susiderinę balsus, žinome, kas mums tinka, kas netinka, turime bendrą programą. Tokiems dalykams reikia laiko ir apsišlifavimo“, – apie muzikinę poros gyvenimo pusę pasakoja dainininkė I. Bernotaitytė.

Kokį pasirodymą karantino sąlygomis parengė Iglė ir Tadas, pamatysite jau šį šeštadienį, gegužės 10 d., „Dainuokim kartu“ per LRT TELEVIZIJĄ.

Transliacijos pradžia – nuo 21 val.

Projekte „Dainuokim kartu“ dalyvauja žiūrovams gerai pažįstami šeimyniniai duetai. Projektą vedą Jurgita Jurkutė ir Giedrius Savickas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder