Atlikėja Monika Marija pakeitė šukuoseną: tai pats didžiausias išvaizdos pokytis mano gyvenime

Atlikėja Monika Marija pakeitė šukuoseną: tai pats didžiausias išvaizdos pokytis mano gyvenime

„Šis įvaizdis ir man pačiai buvo labai netikėtas, bet man visą laiką patinka pabandyti kažką naujo. Taip pat patinka ir ryškios spalvos.

Panašu, kad abu šie dalykai puikiai susiderino mano naujame įvaizdyje. Šis išvaizdos pokytis buvo pats didžiausias mano gyvenime“, – apie savo rožinę šukuoseną LNK televizijos laidai „KK2“ šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., pasakos projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ mokytoja Monika Marija Paulauskaitė.

Rožiniai plaukai – tik stiliaus eksperimentas, žavus perukas. O štai su savo tikraisiais plaukais Monika Marija turi rimtų problemų. Dabar ji jau ne tiek blondinė, kiek brunetė.

„Visi skundžiasi, kad į kirpyklas jau reikia eiti, kad nebegali žiūrėti į save. O man patinka. Tiesą sakant, jau buvau pamiršusi, kokia tikroji mano plaukų spalva“, – juokiasi mergina.

Monika Marija jau penkias savaites sėdi namuose. Kadangi yra ne tik dainininkė, bet ir vizažistė, stumia laiką kurdama sau eksperimentinius makiažus.

„Man patinka ryškūs, netikėti makiažai, kuriuos darant reikia iš savęs išspausti kažką naujo. Ieškau vis naujų spalvų, naujų figūrų ir panašiai. Tokie makiažai man labiausiai ir patinka, o ne tie, patys paprasčiausi, glamūriniai“, – pasakos karantine dienas smagiai leidžianti Monika Marija.

Visas pasakojimas apie Monikos Marijos karantiną – LNK televizijos laidoje „KK2“ šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val. 


 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder