Astrologinė prognozė birželio 3-iajai, trečiadieniui

Astrologinė prognozė birželio 3-iajai, trečiadieniui

Protingos mintys:

„Knyga – tai indas, kuris mus pripildo, bet pats netuštėja“ (A. Debruselis).

***************

Astrologinė prognozė birželio 3-iajai, trečiadieniui

AVINAS. Jus gali sudominti nelegalūs uždarbio būdai. Galbūt susidomėsite svetimomis paslaptimis ir finansiniais sandėriais. Pasistenkite iš kitų nereikalauti neįmanomų dalykų. Saugokitės traumų, infekcijų.

JAUTIS. Jausite konkurencinę kovą. Tikėtina sumaištis tiek vidine, tiek išorine prasme. Staiga nei iš šio, nei iš to galite nutraukti ryšius su jums svarbiu asmeniu arba leistis į rizikingą avantiūrą. Atsargiai su elektra, technika.

DVYNIAI. Gana prieštaringa diena. Geresnė ji bus tiems, kurie nebijo darbo ir iššūkių. Ypač gerai, jei jūsų veikla susijusi su menu, grožiu, – galite pasiekti puikių rezultatų. Tik nebūkite išsiblaškę, impulsyvūs, kad nepatirtumėte traumų.

VĖŽYS. Jums nestigs kūrybingumo ir žavaus paslaptingumo. Kita vertus, turėtumėte būti labai apdairūs, nes už girdimų komplimentų, pagyrų gali slypėti ketinimai įvilioti jus į aferą.

LIŪTAS. Dalykinėje srityje harmonijos ir stabilumo šiandien nėra ko laukti. Turėsite pasistengti išlaviruoti sudėtingoje situacijoje. O nuo šeiminių, ūkinių ar techninių pareigų taip pat neišsisuksite, nebent sunegaluotumėte.

MERGELĖ. Šiandien turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, reklama, transportu. Nustebinti gali telefoninis pokalbis, gautas laiškas. Tačiau yra didesnė traumų ir barnių tikimybė.

SVARSTYKLĖS. Stenkitės pakoreguoti kai kuriuos planus, susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo. Galbūt patirsite ir netikėtą nuostolį. Susikaupkite, būkite nuoseklūs, siekdami savo tikslų.

SKORPIONAS. Netikėtas pasiūlymas ar pareiškimas gali priversti jus sunerimti. Galbūt pasijusite nebekontroliuojantys situacijos. Asmeniniuose santykiuose galimi kraštutinumai. Pyksitės, taikysitės ir vėl žaibuosite iš naujo.

ŠAULYS. Prarasite įprastinį aktyvumą. Galbūt šeimos, namų problemos, o gal laikina vidinė disharmonija trukdys jums gerai jaustis. Laikykitės technikos saugos taisyklių, kad išvengtumėte nemalonių incidentų.

OŽIARAGIS. Mėgausitės socialiniais ryšiais, populiarumu, patinkančia veikla. Galbūt pulsite ieškoti naujo užsiėmimo ar meilės intrigos, siekdami atsiriboti nuo smulkių problemų, rutinos.

VANDENIS. Vargins profesiniai ir asmeniniai rūpesčiai. Galbūt jūsų nepalaikys kolegos, partneriai. Nesielkite provokuojamai, nes tuo tikrai nieko nelaimėsite. Atsargiai elkitės su elektros prietaisais.

ŽUVYS. Jums rūpės nuo kasdienybės nutolę dalykai. Informacija, kurią gausite internetu ar kitais būdais, gali suintriguoti. Įtemptai plušės tie iš jūsų, kurie mokosi, laiko egzaminus.

 

Birželio 3-ioji – Sąjūdžio diena. Pasaulinė dviračio diena.

Tikrąja judėjimo pradžia paprastai laikomas Sąjūdžio iniciatyvinės grupės susikūrimas 1988 m. birželio 3 d. Iniciatyvinę grupę sudarė 35 žymūs Lietuvos mokslo ir meno žmonės. Sąjūdis paskatino Lietuvą atgimti bei 1990 m. kovo 11-ąją paskelbti Lietuvos nepriklausomybę.

Birželio trečioji, trečiadienis – 155-oji metų diena (trečioji 23-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 211 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dovilė, Kletas, Karolis, Karolina, Klotilda, Tamara, Tautkanta, Tautkantas, Tautkantė, Tautmantas, Tautmantė, Tilda;

rytoj: Dausprungas, Deimena, Kornelijus, Rūta, Vincentas (Vincė);

poryt: Elvyra, Kantalgas, Kantalgė, Kantas, Kantautas, Kantautė, Kantenis, Kantė, Marcė, Namkantas, Namkantė, Namkinta, Namkintas, Namkintė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.48, leidžiasi 21.46. Dienos ilgumas - 16.58.

Šiandien – šeštoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Dvynių ženkle.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder