Apkūni amerikietė uždusino savo mylimąjį pilvu

Apkūni amerikietė uždusino savo mylimąjį pilvu

Amerikietė Windi Thomas prisipažino esanti kalta dėl to, kad uždusino savo mylimąjį pilvu. Tai pranešė portalas „GoErie.com„

Moters byla nagrinėjama Pensilvanijos valstijos Erio apygardos teisme.

Kovo mėnesį 44 metų W. Thomas, sverianti 133 kilogramus, susikivirčijo su savo draugu Keenu Butleriu. Moteris sumušė vyrą stalo koja, supjaustė jam ranką lenktiniu peiliu, o po to atsigulė ant jo, uždengdama 57 kilogramus tesveriančio K. Butlerio veidą savo pilvu. Nelaimėlis neįstengė išlįsti iš po jos ir užduso.

W. Thomas advokatas Markas Del Duca teigia, kad jo ginamoji netyčia nužudė savo draugą. Pasak gynėjo, ji per daug išgėrė ir nuvirto ant K. Butlerio. Kai amerikietė atsitokėjo ir suprato, ką padarė, ji tučtuojau iškvietė policiją. Prokuroras atmetė šią versiją, pabrėždamas, kad ant vyro galvos rasta daugybė smūgių stalo koja pėdsakų, o tai byloja, kad W. Thomas norėjo sužaloti mylimąjį.

Teisėjas pareiškė, kad W. Thomas kalta dėl trečiojo laipsnio žmogžudystės. Jai gresia įkalinimas nuo 18 iki 36 metų, priklausomai nuo jos elgesio. Galutinis nuosprendis bus paskelbtas gruodžio pabaigoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder