Antradienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Antradienio horoskopas 12 zodiako ženklų

Astrologinė prognozė rugpjūčio 14-ajai, antradieniui:

AVINAS. Nebloga diena meilės pasimatymams, bendravimui su priešinga lytimi. Kažką gero galite nuveikti jus dominančio žmogaus labui. Bus daug kalbų apie tolimas keliones, įdomias pažintis, galimą bendradarbiavimą.

JAUTIS. Šiandien užsiimkite įprastais darbais, o dėl naujovių, rimtų pertvarkymų ramiai tarkitės su verslo partneriais, šeimos nariais. Tiktų paremontuoti buitinę techniką ar ją įsigyti, jei tai yra suplanuota.

DVYNIAI. Šiandien palanku konsultuotis aktualiais klausimais, pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, konkursuose ar juose palaikyti savo vaikus. Galimos žaismingos situacijos, flirtai.

VĖŽYS. Galbūt kils ūpas kažką pirkti, išsinuomoti, padaryti staigmeną artimiesiems. Gali kilti gerų idėjų, susijusių su įmone, verslu ar savo ūkio, sodybos, namų pertvarkymu, komfortu, dizainu.

LIŪTAS. Nebloga diena tiek verslo, tiek kitokiems susitarimams. Mėginkite tartis dėl įsidarbinimo ar geresnių darbo sąlygų, keiskite įvaizdį, jei kažkuo esate nepatenkinti. Neatsisakykite praleisti laisvalaikio su asmeniu, kuris žadina malonius jausmus.

MERGELĖ. Šiandieną tai, ką dalinsite kitiems, gausite ir patys. Galite tikėtis naudingo pasiūlymo ar patarimo. Malonia staigmena gali nustebinti jums neabejingas asmuo.

SVARSTYKLĖS. Puikus metas pasižmonėti, skirti pasimatymus. Noriai ir produktyviai bendrausite. Didelė dalis pažadų, pasiūlymų pasirodys realiai įgyvendinami. Kažkoks susitikimas gali būti intriguojantis.

SKORPIONAS. Jums gali būti pasiūlyta pailsėti nuo darbo ar asmenių santykių. Jei taip atsitiks, nedramatizuokite. Pagalvokite, kaip galėtumėte maloniai praleisti laiką, paatostogauti. Regis, jums rūpės paneigti ar išsklaidyti kažkokias paskalas.

ŠAULYS. Gana sklandžiai bendrausite net su tais, kuriuos manėte esant konservatyvius, netolerantiškus. Kito žmogaus konkretumas jums išeis tik į naudą. Tai, kas atrodė painu ir sudėtinga, dabar gali tapti aišku.

OŽIARAGIS. Toliau plėtosite anksčiau sumanytą veiklą. Iš solidaus žmogaus ar kito patikimo šaltinio gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius, verslo reikalus.

VANDENIS. Netikėti pasikalbėjimai su nepažįstamais žmonėmis gali pamėtėti neblogų idėjų. Vertėtų skirti laiko akiračio plėtimui, gilinti užsienio kalbos žinias. Tikriausiai nuotaika labai pagerės, jeigu atsiras galimybė pakeisti aplinką.

ŽUVYS. Tai bus veikli diena, ypač jei užsiimate verslu, apskaita, draudimu. Nebus sunku susitarti dėl finansavimo, jei jau buvote pradėję kažką daryti ta linkme. Palanku sudaryti draudimo sutartį, ieškoti vienokios ar kitokios paramos.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder