Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

**************

Protingos mintys:

„Vieni žmonės garsūs, kiti verti tokie būti" (Lesingas).

***************

Savo vardadienius šiandien švenčia Baniutė, Geismantas, Geismantė, Geistara, Geistaras, Geistautas, Geistautė, Geisvina, Geisvinas, Girvydas, Prosperas, Vilhelma, Vilhelmas, Vilhelmina, Vilius;

AVINAS. Daugiau dėmesio skirkite kasdieniams reikalams ir žmonėms, kurie laukia jūsų dėmesio, pagalbos. Nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį kolektyviniuose užsiėmimuose.

JAUTIS. Šiandien nepavyks plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Būkite apdairūs, neatskleiskite savo planų - veikdami konfidencialiai daugiau laimėsite. Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai.

DVYNIAI. Šiandien be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Ką tik užmegzta nauja pažintis gali suteikti naują kryptį jūsų sugebėjimams bei tikslams. Arba gali paaiškėti, ar turės eigą jus dominantis projektas.

VĖŽYS. Svarbius reikalus šiandien tvarkyti galima ir patartina. Nesustokite pusiaukelėje net tuo atveju, jei pajusite nusivylimą ar abejones. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių.

LIŪTAS. Palanku užsiimti veikla, susijusia su mokslu, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio ar iš oficialios institucijos gausite žinią, kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu.

MERGELĖ. Jūsų aplinkoje sklandys permainų dvasia. Galite gauti pasiūlymą, žadantį finansines perspektyvas arba išeitį iš kažkokios problemos. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

SVARSTYKLĖS. Turėsite rūpesčių, galbūt ne viskas klostysis taip, kaip planavote. Tačiau turėtų sektis tarpininkauti, derėtis, užmegzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti juridinius reikalus.

SKORPIONAS. Neblogai seksis numatyti darbai. Pakils fizinis ir emocinis aktyvumas. Pats metas labiau pasidomėti savo sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas.

ŠAULYS. Būsite energingi, kūrybingi. Aplink nestigs norinčių pabendrauti. Gerai pasijusite, jei išsiaiškinsite meilės ar verslo, turtinius santykius ar su dominančiu žmogumi.

OŽIARAGIS. Tiek šeima, tiek darbo reikalai, kolegos reikalaus daugiau dėmesio, bet ir iš jų galite tikėtis didesnio noro prisidėti prie bendros gerovės kūrimo, remonto, įvairių ruošos darbų ir pan.

VANDENIS. Neblogų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais. Galbūt teks aiškintis santykius su giminaičiais, kaimynais ar kolegomis, klientais.

ŽUVYS. Rūpės finansiniai, turtiniai dalykai, vaikų poreikiai ir juos neatidėliojant išspręsti gana svarbu. Galite sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder