Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Antradienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė gruodžio 25-ajai, antradieniui

AVINAS. Ši diena jums turėtų būti smagi, kupina polėkio. Regis, norėsis rodyti, ką sugebate, trokšite komplimentų, dėmesio. Neatsisakysite malonumų, pramogų, lepinsite vaikus.

JAUTIS. Šv. Kalėdas veikiausiai švęsite artimų žmonių ratelyje, patogiai įsitaisę jaukioje namų erdvėje. Gardumynais mėgaukitės saikingai, kad vakare netektų skųstis persivalgymu.

DVYNIAI. Jeigu išvakarėse nepadauginote svaigalų bei nekokybiško maisto ir apsvaigę nesėdote už vairo, tuomet kalėdinė diena turėtų nenuvilti. Būsite komunikabilūs, siūlysitės į svečius, ieškosite, kur dar nulėkti, su kuo pabendrauti.

VĖŽYS. Jūs veikiausiai rūpinsitės ir džiaugsitės vaišėmis, dovanomis, svečiais. Jeigu savijauta bus gera, tuomet kils ūpas labiau pasipuošti, paflirtuoti. Regis, dovanėlėmis, žaidimais palepinsite ir augintinius.

LIŪTAS. Regis, jus labai valdys emocijos, tad ir gerus dalykus, ir nekokius būsite linkę išpūsti. Džiaugsitės ir liūdėsite labiau nei verta vienoje ar kitoje situacijoje. Vakare be saiko norėsis malonumų.

MERGELĖ. Nepageidausite jokio šurmulio, jokių svečių. Galbūt nekaip jausitės, o gal tiesiog norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Reikia saugotis vagių, sukčių, vengti svaigalų, kvaišalų. Nesėskite už vairo neblaivūs, mieguisti, pavargę.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums bus nesunku rasti gerą kompaniją smagiam šventimui. Jau nuo pat ryto džiugins telefono skambučiai, žinutės, sveikinimai. Prisilaikykite saiko, saugokite sveikatą.

SKORPIONAS. Jūs būtumėte nieko prieš pasireikšti viešumoje, prieš publiką, ypač jei už tai gausite honorarą ar įgysite daugiau įtakos. Galima intriguojanti pažintis. Visgi naujais gerbėjais neverta pernelyg pasitikėti.

ŠAULYS. Jei išvakarėse, naktį neteko ilgai būti kelyje, neprisivartojote svaigalų ar netinkamo maisto, tai nuo pat ryto būsite entuziastingi, dosnūs, iškalbūs. Tikėtini svečiai iš toli. Arba patys švęsite toli nuo namų.

OŽIARAGIS. Jūsų šiandieninis šventimas gali būti neįprastas. Aplinkybės arba būsena jus vers gilintis į vidinį pasaulį, būties prasmę, domėtis erotika. Sunku bus atsispirti slaptoms pagundoms, norui išlaidauti ir kt.

VANDENIS. Šv. Kalėdas derėtų švęsti kartu su mylimu žmogumi, partneriu, nes poreikis prisiglausti prie antrosios pusės bus ypač stiprus. Kartu viskas atrodys šviesiau ir smagiau. Visgi tiems, kurie stokoja sutarimo, malonu nebus ir vakaras gali nuvilti.

ŽUVYS. Naktį, per šv. Kūčias ar po jų veikiausiai patirsite incidentų, nesusipratimų, tad stenkitės gerai išsimiegoti ir šias šventines dienas praleisti kuo sveikiau, jaukiau. Saugokite sveikatą, nes stinga atsparumo infekcijoms, apsinuodijimui.

Geros dienos!

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder