Aktorius M. McConaughey gamino vakarienę ugniagesiams

Aktorius M. McConaughey gamino vakarienę ugniagesiams

Kalifornijoje be namų tūkstančius gyventojų paliekantys miškų gaisrai sukrėtė visą pasaulį. Šiai katastrofai neliko abejingas ir Holivudo žvaigždė Matthew McConaughey. Į Los Andželą atvykęs aktorius ėmėsi savanorystės.

Kalifornijoje apsilankęs M. McConaughey ėmėsi neįprastos veiklos. Vienai dienai išsižadėjęs filmavimo kamerų, aktorius užsimovė virėjo kepurę ir pradėjo ruošti patiekalus.

Aktorius kartu su katastrofų likvidavimo organizacija „Operation BBQ Relief“ ir savanoriais iš „Wild Turkey Bourbon“ penktadienį paruošė net 800 vakarienės porcijų ugniagesiams gelbėtojams, kovojantiems su gaisrais Los Andžele. Kartu su komanda aktorius taip pat pagamino papildomas 800 vakarienės porcijų vietinėms benamių prieglaudoms.

M. McConaughey yra „Wild Turkey bourbon“ kūrybinis direktorius, dirbo su operacijos „BBQ Relief“ komanda ir aprūpino maistu 800 žmonių 20 ugniagesių punktų Kalifornijoje. Kiti 800 patiekalų buvo paruošti benamių prieglaudoms.

„Volstryto vilko“ aktorius jau kurį laiką prisideda prie „Wild Turkey bourbon“ veiklos ir net tapo šios organizacijos kūrybos direktoriumi. 49 metų vyras pasakojo, kad šią iniciatyvą nusprendė viešinti norėdamas paraginti prisidėti prie savanorystės.

Aktorius pridūrė, kad Kalifornija yra jo antrieji namai, todėl jam stebėti šią nelaimę buvo per sudėtinga.

„Man yra didžiulė garbė prisidėti prie šios veiklos ir patiekti maistą vyrams ir moterims, kurie rizikuoja savo gyvybėmis. Mes esame dėkingi“, – sakė jis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder