Aktorė A. Hathaway alkoholio nevartos, kol jos sūnus taps pilnamečiu

Aktorė A. Hathaway alkoholio nevartos, kol jos sūnus taps pilnamečiu

Jau anksčiau buvo žinoma, kad aktorė Anne Hathaway laikosi vienos labai griežtos ir kai kuriems neįprastos taisyklės. Sausį 26 metų moteris JAV populiarioje pokalbių laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ užsiminė, kad, kol jos dabar trejų metų sūnus Jonathanas Rosebanksas Shulmanas gyvens po jos stogu, tol namuose ji nevartos alkoholio.

„Modern Luxury“ žurnalui A. Hathaway apie tai papasakojo daugiau. Ji sakė taisyklę sugalvojusi labiau remdamasi tuo, kaip ji jaučiasi išgėrusi alkoholio, o ne dėl moralinių priežasčių.

„Neatsisakiau alkoholio dėl to, kad jis tapo problema. Jo atsisakiau dėl to, kad kitą rytą mane visuomet kamuoja sunkios pagirios, kurios ir yra tikroji problema. Pastarosios mano pagirios tęsėsi penkias dienas.

Kai vėl galėsiu sau tai leisti, t. y. keletą dienų niekuo nesirūpinti, tik savimi, vėl pradėsiu mėgautis alkoholiu, tačiau tai tikrai nenutiks anksčiau, nei namus paliks mano vaikas“, – sakė A. Hathaway.

Žinoma moteris pridūrė, kad ne visi žmonės privalo imtis tokių drastiškų priemonių. „Nemanau, kad alkoholis yra blogis. Tiesiog aš juo mėgaujuosi kitaip, o toks būdas nėra tinkamas, kai namuose auga vaikas“, – tęsė ji.

Sausį pokalbių laidoje A. Hathaway prisipažino, kad jai nepatinka tai, kaip ji vartoja alkoholį, ir pridūrė, kad dabar jos sūnus Jonathanas yra tokio amžiaus, kad jam mama yra visada reikalinga.

„Vieną rytą važiavau kartu su juo į darželį. Aš nevairavau automobilio, bet mane kamavo pagirios. Man nepatiko tas jausmas. Jo pakako, kad sukurčiau tokią taisyklę“, – sakė ji.

A. Hathaway sūnaus Jonathano susilaukė su vyru Adamu Shulmanu. Pora susituokė 2012-ųjų rugsėjo 29 d.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder