Aiškėja priežastys, dėl ko skiriasi Katy Perry ir Russellas Brandas

Aiškėja priežastys, dėl ko skiriasi Katy Perry ir Russellas Brandas

Praėjusį penktadienį skyrybų pareiškimus pateikę dainininkė Katy Perry ir britų komikas Russellas Brandas savo apsisprendimą motyvavo bene populiariausia skyrybų priežastimi – charakterių nesutapimu... Tačiau pasaulio žiniasklaidą apskriejo detalesnės poros skyrybų priežastys.

Poros draugu pasivadinęs žmogus atskleidė, neva Russellas Brandas prieš susipažįstant su Katy turėjo rimtų problemų dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo, tačiau ilgą laiką praleidęs reabilitacijos klinikose šiuo metu stengiasi gyventi blaiviai. Katy nevengia linksmintis, mėgsta lankytis vakarėliuose, o tai labai nepatika jos sutuoktiniui. "Russellas buvo priklausomas nuo visų rūšių narkotinių medžiagų, tačiau šiuo metu jis visiškai švarus, ir viskas, ko jis norėjo, tai gyventi ramiai, sukurti šeimą ir kartu su savo žmona auginti vaikus", – kalbėjo porai artimas šaltinis.

Regis, vaikai - dar viena priežastis, dėl ko nesusitarė pora. Russellas labai norėjo susilaukti palikuonių, tačiau Katy labiau geidė rūpintis savo dainininkės karjera, negu tapti namų šeimininke. Pora ne vieną kartą ieškojo kompromisų, tačiau galiausiai nusprendė, jog jiems nepakeliui, ir 2011–ųjų gruodžio pabaigoje kreipėsi į teismą dėl jų santuokos nutraukimo.

Parengta pagal: Celebritylaundry.com

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder