Airijoje gyvenanti lietuvė dizainerė siuva šventiškas apsaugines kaukes nuotakoms

Airijoje gyvenanti lietuvė dizainerė siuva šventiškas apsaugines kaukes nuotakoms

Mados dizainerė kuria šventines apsaugines kaukes nuotakoms, kurios tuoksis per karantiną, skelbia Irishmirror

Dizainerė sako, kad apsauginės kaukės yra derinamos individualiai prie vestuvinės suknelės. Lietuvė sulaukia būsimų nuotakų užsakymų iš viso pasaulio.

Asta Jakubson gyvena Airijoje, Dunšauline. Moteris sako, kad yra „užkrauta“ darbu - siuva individualias apsaugines kaukes moterims, kurios nori apsaugoti save ir svečius, bet tuo pat metu atrodyti įspūdingai vestuvių dieną.

Talentinga lietuvė buvo tik viena iš dešimties tarptautinių dizainerių, atrinktų parodyti savo darbus „Paryžiaus madoje“ praėjusiais metais. 

„Aš siunčiu užsakymus visoje Airijoje, o jų gaunu ten iš Amerikos. Vos suspėju dirbti“, - pasakojo moteris.

„Apsauginės kaukės yra mados ateitis, jau dabar tai yra norma. Moterys pirks jas, kaip perka bet kokį kitą papuošalą, kuris dera prie aprangos. Aš pradėjau kurti kaukes, kurios tiktų prie vestuvinės suknelės. Kaukės yra rankų darbo, manau, kad jos ne tik labai gražios, bet ir apsaugo sveikatą“, - pridūrė ji.

„Aš sukuriu ir pasiuvu visokių spalvų ir įvairių medžiagų kaukes, o kad jos atrodytų gražesnės, pridedu blizgučių, šypsenėlių ar širdelių. Nuotakoms taip pat galiu pridėti perlų“, - pasakojo dizainerė.

„Manau, kad tokios kaukės ne tik apsaugo, bet ir pakelia nuotaiką. Kai žmonės mato mane su apsaugine kauke ant kurios yra šypsena, jie nusišypso atgal. Kad ir kas dedasi pasaulyje šiuo metu, mes moterys vis tiek norime atrodyti stilingai ir dėvėti kažką madingo kasdien. Kas žino, kiek ilgai turėsime dėvėti kaukes“, - teigė Asta.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder