7 būdai sustiprinti savo intuiciją

7 būdai sustiprinti savo intuiciją

Ar pasitikite savo intuicija? Ar klausotės savo vidinio balso, kai jis sako, kad kažkas ne taip?

Mūsų intuicija yra savotiška vidinė navigacijos sistema, giluminės išminties šaltinis. Paprastai ji viską žino anksčiau, nei suvokia mūsų protas. Kaip išvystyti ją, kad galėtume lengvai naudotis ir gauti iš jos maksimalios naudos sau?

1. Nuraminkite savo protą.

Dažnai mes galvojame tiek daug, kad nes pamirštame, jog galime paprasčiausiai jausti, būti čia ir dabar, nebėgti, neplanuoti, o sustoti ir parymoti. Kai nuraminsite protą, galėsite išgirsti savo intuiciją.

2 .Medituokite.

Jei negalite priimti sprendimo, medituokite. Meditacija skirta ne mintims sustabdyti, o joms sulėtinti. Kartais atsakymas slypi pačiame klausime, tik mums reikia nors kiek sulėtinti savo neramias mintis, kad suprastume optimalų sprendimą.

3 .Rašykite dienoraštį.

Kai mes užrašinėjame įdomias mintis, žadiname savo kūrybingumą. O tai stiprina intuiciją. Pabandykite rašyti dienoraštį – bent po puslapį kasdien, net jeigu nežinote, ką rašyti. Net jeigu užrašinėsite tai, aks pirmiausia ateis į galvą, tai stiprins jūsų ryšį su intuicija.

4. Atkreipkite dėmesį į savo sapnus.

Kartais atsakymas, kurio ieškome, slypi mūsų sapnuose. Tai laikas, kai ima veikti pasąmonė. Užrašykite savo sapnus vos pabudę, kai jie dar būna ryškūs. Paskui perskaitykite ir pabandykite suprasti pranešimą, skirtą jums.

5. Pasitikėkite vidiniu balsu.

Tai gali būti impulsas eiti kitu keliu namo, susipažinti su nepažįstamuoju arba padaryti tai, kas jums neįprasta. Tai skatina jūsų vidinė išmintis ir vedlys. Jeigu jaučiate, kad kažkas ne taip, apsitikėkite savo vidiniu jausmu.

6. Atsiribokite nuo situacijos.

Jūs neturite priimti sprendimo veikiami spaudimo. Jeigu nesate tikri dėl savo būsimų veiksmų, ženkite žingsnį atgal, įsiklausykite į save ir apsvarstykite viską ramiai ir nuosekliai. Paklauskite savęs, ar lengva jums priimti tokį sprendimą. Jeigu lengva, tai jis bus teisingas.

7. Prisiminkite, kad visada reikia būti savimi.

Kai išliekate savimi, tada galite naudotis savo intuicija. Kuo labiau tikras esate, tuo glaudesnį ryšį palaikote su savo vidiniu „Aš“.

Kitą kartą, kai ką nors pajusite viduje – įsiklausykite! Kuo labiau pasikliausite savo vidine išmintimi, tuo stipriau pasitikėsite savimi!

ALFA

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder