7 būdai sugrįžti į savarankiškos raidos kelią

7 būdai sugrįžti į savarankiškos raidos kelią

Tiek kartų bandėte surasti būdą, kaip pakreipti gyvenimą teisinga linkme, bet nepavyko to padaryti iki galo? Galbūt šie patarimai jums padės.

1. Paleiskite ir pamirškite

Paprasčiausiai atmeskite mintis. Patarimas – visai rimtas. Orientacija į savo trūkumus ar kliūtis tiks sustiprina juos. Nesidairykite atgal – jūs nežengiate šia kryptimi. Verčiau susikoncentruokite į savo tikrąjį pašaukimą, kuris kviečia jus grįžti į savo kelią.

2. Tikėkite, kad egzistuoja kitas būties variantas

Jausmai, sudarantys tikėjimo, kad mes nesugebame keistis, pagrindą, trukdys mums. Tai nereiškia, kad reikia tikėti tais pokyčiais kiekvieną minutę, bet mes turime pradėti rimtai abejoti savo sustabarėjusiais įsitikinimais, kurie trukdo mūsų raidai. Stebėkite juos ir keiskite.

3. Bendraukite su bendraminčiais

Labai naudinga būti apsuptam žmonių, kurie pritaria jūsų siekimui pažinti save ir vystytis. Lengviau grįžti į sąmoningumo, geros savijautos ir aiškumo kelią, kai šalia yra draugas, šeimos narys ar partneris, tyrinėjantis savo vidinį pasaulį.

4. Parodykite daugiau gailestingumo

Pripažinkite, kad vidinio kritiko priekaištai jus žeidžia ir pakeiskite juos globėjo, mylimojo r draugo žodžiais. Pagalvokite, kaip kalbėtumėtės su draugu, kovojančiu su tomis pačiomis problemomis. Ar kritikuotumėte tą, kurį mylite ir kuriuo rūpinatės? Veikiausiai, ne. Todėl mylėkite save!

5. Kelkite sau mažus tikslus

Mes dažnai puoselėjame per dideles viltis, kurios smarkiai viršija mūsų galimybes tuo momentu. Pasirinkite vieną mažą pokytį, kuris paskatintų jūsų asmeninį augimą ir taptų svarbiausia misija konkrečiame gyvenimo etape.

6. Klausykitės savo vidinio balso

Po kritika ir baime slepiasi jūsų vidinis Aš, kuris besąlygiškai palaiko žemiškąjį kelią. Įsiklausykite į jo išmintingą balsą. Tegul jis lemia jūsų sprendimus. Kuo daugiau dėmesio skirsime savo intuicijai, tuo stipriau jausime savo vidinę jėga.

7. Užsibrėžkite tikslus vienai dienai

Pamirškite ilgalaikę perspektyvą ir susikoncentruokite į dabarties momentą. Užsibrėžkite tai, ką galite nuveikti šiandien, kad palaikytumėte savo asmeninį augimą. Jūsų būsimasis „Aš“ padėkos jums už tai, bet nesijaudinkite dėl jo. Jis bus su jumis kiekvieną gyvenimo momentą.

ALFA

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder