62 metų moteris atrodo stulbinamai: atskleidė, kaip jai pavyksta išlaikyti jaunatvišką išvaizdą

62 metų moteris atrodo stulbinamai: atskleidė, kaip jai pavyksta išlaikyti jaunatvišką išvaizdą

62 metų Leslie Carleton atrodo įspūdingai – aplinkiniai dažnai galvoja, kad ji 20 metų jaunesnė. Moteris atskleidė, kaip jai pavyksta išlaikyti liekną figūrą ir jaunatvišką išvaizdą, skelbia Dailymail.

Leslie Carleton laiką leidžia savo namuose Balyje, Indonezijoje ir Los Andžele. Moteris yra dirbusi modeliu, pozavusi žurnalų viršeliams, televizijos reklamoms ir skelbimų lentoms visame pasaulyje.

Šiuo metu Leslie yra 62 metai, ji turi du anūkus. Modelis ir rašytoja įrodo, kad amžius yra tik skaičius, nes yra seniausia moteris, dalyvavusi 2021 m. „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių varžybose.

Moteris pasidalijo patarimais, kurie padės jaustis laimingam, sveikam ir jaunam bet kokiame amžiuje. 

„Niekada negalvojau, kad atrodysiu taip, kaip atrodau šiuo metu. Dauguma žmonių spėja, kad man yra 40 metų, ir jaučiasi nustebę, kai pasakau, kad man 62-eji. Kai buvau 20-ies niekada nesportavau. Prižiūrėjau mitybą ir išlikau liekna.

Sekiau savo senelės pavyzdžiu. Ji buvo šokėja, valgė mažomis porcijomis ir sveiką maistą kas 2–3 valandas. Aš taip pat laikiausi taisyklės, kad angliavandeniai ir baltymai turi būti delno dydžio, daržovių dvigubai daugiau.

Kai man buvo 30 metų, pradėjau sportuoti ir įsimylėjau. Išmokau slidinėti ir gavau juodą diržą karatė sporte. Tai tęsėsi 10 metų, tuomet pradėjau sportuoti su svoriais. Tai padėjo man išlikti stipriai ir išlaikyti dailią figūrą iki šiol“, – sakė Leslie.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder