61-erių Sh. Stone palygino save su princese Diana: patyrus insultą mane visi užmiršo

61-erių Sh. Stone palygino save su princese Diana: patyrus insultą mane visi užmiršo

Aktorė Sharon Stone palygino savo su princese Diana, mat ir ji „visko neteko“ bei jautėsi „užmiršta“, kai 2001-aisiais patyrė insultą.

Holivudo žvaigždė, kuriai insultą sukėlė smegenų aneurizma, sakė, kad su ja po šio gyvybei pavojingo susirgimo, po kurio visiškai pasveikti prireikė septynerių metų, negražiai elgėsi itin daug žmonių.

„Variety“ ji užsiminė esanti labai dėkinga prancūzų verslininkui, „LVMH“ prabangos prekių grupės ženklo vadovui Bernardui Arnaultui – šiuo metu antram turtingiausiam žmogui pasaulyje, kuris išgelbėjo moterį jai pasiūlydamas sutartį su „Dior“.

„Vėl turėjau užstatyti savo namą. Netekau visko, ką turėjau. Praradau vietą versle. Žinote, buvau didžiausia kino žvaigždė. Atrodė, kad princesė Diana ir aš buvome garsios. Ji mirė, o aš patyriau insultą ir mes abi buvome užmirštos“, – pasakojo ji.

Smegenų aneurizmą Sh. Stone apibūdino kaip staigų ir stiprų lyg žaibas skausmą galvoje, po kurio ji neteko sąmonės. Dabar aktorė yra šios smegenų traumos, dažniau užklumpančios moteris nei vyrus, advokatė.

„Štai kodėl tai darau. Mano mama patyrė insultą. Mano močiutė patyrė insultą. Aš taip pat patyriau didelį insultą – devynias dienas mano smegenyse buvo išsiliejęs kraujas. Žmonės su manimi elgėsi itin negražiai“, – tęsė aktorė.

Kol sveiko po pavojingos traumos, ji su buvusiu vyru Philu Bronsteinu taip pat kovojo dėl sūnaus, kuriam dabar 19 metų, globos. Dėl didelių išlaidų teismams moteriai teko dar kartą užstatyti namą.

Filmo „Esminis instinktas“ žvaigždei, taip pat auginančiai sūnus Lairdą (14) ir Quinną (13), gydytojai davė vos vieno procento tikimybę išgyventi. Šansai tokie maži buvo dėl to, kad Sharon į medikus kreipėsi ne iškart, kai patyrė aneurizmą.

Kad nenutiktų taip, kaip jai, dabar kino žvaigždė skatina moteris neignoruoti organizmo siunčiamų signalų.

„Jei jums labai stipriai skauda galvą, vykite į ligoninę, – praeitą savaitę „Women’s Brain Health Initiative“ renginyje kalbėjo Sh. Stone. – Aš delsiau tris ar keturias dienas. Dauguma žmonių per tiek laiko miršta. Man atlikus operaciją gydytoja suteikė tik vieno procento tikimybę išgyventi.“

Prieš operaciją paaiškėjo, kad trūko jos kaklo arterija ir kraujas liejosi į Sharon stuburą, kaklą, veidą ir nugarą.

„Tik pabudusi po operacijos sužinojau, kas man nutiko ir kaip viskas galėjo baigtis. Vėl turėjau iš naujo mokytis vaikščioti, klausytis, rašyti, kalbėti. Net grįžusi namo kurį laiką maniau, kad mirštu“, – sakė ji.

Šiuo metu aktorė yra visiškai pasveikusi ir vėl mėgaujasi gyvenimu, dirba. Nors kine Sharon didelių vaidmenų neatlieka, ji džiaugiasi galėdama vėl užsiimti mėgstama veikla.

Be to, Sh. Stone kovoja už moterų teises, prisideda prie įvairių labdaros organizacijų veiklos. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder