6 Zodiako ženklų deriniai, kurie neturi jokių šansų

6 Zodiako ženklų deriniai, kurie neturi jokių šansų

Kai kurios poros net pagal horoskopus iš principo negali sugyventi. Joms astrologai pataria nė nebandyti, nes tik sugaiš daug brangaus gyvenimo laiko, susigadins sveikatą, o skirtis vis tiek reikės. Kokie deriniai yra neįmanomi?

1. AVINAS ir VĖŽYS

 

Avinas visada bus per daug atviras ir tiesmukas. Jis daro, ką nori, nes taip funkcionuoja jo smegenys. Jis nori veikti greitai, nes susiplanuoja daugybę darbų ir nenori tuščiai gaišti laiko.

Vėžiui bus per sunku suprasti sudėtingą ir grubų Avino būdą, juo labiau tinkamai su juo sąveikauti. Vėžys yra labai jautrus, nori, kad jį globotų ir juo rūpintųsi. O Avinui tam paprasčiausiai trūksta kantrybės. Nieko iš tokios sąjungos neišeis.

2. JAUTIS ir ŠAULYS

Iš pradžių tokie santykiai gali atrodyti puikūs. Partneriai tikėsis, kad viskas bus gerai. Nebus! Nereikia per daug tikėtis iš fakto, kad šie Zodiako ženklai gali būti geri draugai.

Kai tik jie užsimanys pereiti iš draugystės į naują, romantišką, lygį, santykiai pradės byrėti kaip kortų namelis. Jautis niekaip negaus jam būtino stabilumo ir saugumo jausmo santykiuose su Šauliu. O Šaulys pernelyg mėgsta nepriklausomybę ir yra per didelis laisvamanis, kad galėtų prie ko nors ilgam prisirišti.

3. DVYNIAI ir MERGELĖ

Jeigu šie Zodiako ženklai užmegs santykius, jie paprasčiausiai išves vienas kitą iš proto. Ir ne tik gerąja prasme. Iš jų net gerų draugų nebus, nes jie per daug skirtingi ir nesuderinami kaip asmenybės.

Dvyniai mėgsta spontaniškumą ir elgiasi taip, kaip jiems šauna į galvą. Jie nėra stiprūs organizavimo ir planavimo srityje. O Mergelė tiesiog įsius, jei nebus aiškiai nustatytos krypties. Mergelę gali apimti stiprus nerimas. Ji nori, kad viskas visada būtų gerai padaryta, ir būtent taip, kaip ji numačiusi. Mergelės valdingumas gali išvaryti Dvynius iš proto. Šie Zodiako ženklai tiesiog negali būti kartu.

4. LIŪTAS ir SKORPIOS

Šiedu visada kovos dėl valdžios. Abu Zodiako ženklai labai mėgsta kontroliuoti. Ir nė vienas iš jų nebus linkęs nusileisti ir paklusti kitam. Kompromisai tarp jų neįmanomi.

Abu norės ką nors padaryti savaip. Ir abu kovos dėl savo varianto iki galo. Kiekvienam iš jų geriau sudaryti porą su kuo nors kitu, kas sugebės palaikyti jų sumanymus ir nusileisti.

5. OŽIARAGIS ir VANDENIS

Iš šalies galbūt atrodo, kad šią porą pats dangus sutvėrė. Abu ženklai – pragmatiški, protingi, abu žino, ką ir kaip reikia daryti šiame gyvenime. Čia ir slypi visa bėda. Jie per daug panašūs, ir nė vienam iš jų tai nepatinka.

Tai labai ryškios asmenybės. Joms reikia kitokių žmonių. Tokių, kurie užglaistytų jų aštrius kampus, atkurtų pusiausvyrą. Jie labai greitai nusibosta vienas kitam, o jų santykiai tampa panašūs į bendravimą su savimi.

6. SVARSTYKLĖS ir ŽUVYS

Svarstyklės stengiasi visiems įtikti. O Žuvys yra svajoklės. Jų santykiams labai trūks tam tikro žemiškumo, racionalumo, kuris sukurtų pamatą, kad galima būtų tvirtai atsistoti ant abiejų kojų. Abiem Zodiako ženklams reikia partnerio realisto, kuris darytų tai, kas reikalinga. Svarstyklės ir Žuvys gali būti laibai geri draugai, bet tik ne pora.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder