5 Zodiako ženklai – moterų numylėtiniai

5 Zodiako ženklai – moterų numylėtiniai

Charizmatiški, brutalūs ir aistringi – šių penkių Zodiako ženklų vyrai stipriausiai traukia priešingą lytį ir sukelia daug vargo savo partnerėms.

AVINAS

(03 21–04 20)

Mėgėjas pažaisti katę ir pelę, šiurkščiai pajuokauti. Šis vyras – anaiptol ne princas, kuris dainuos jums serenadas po balkonu ar verks kartu su jumis žiūrėdamas melodramą. Ir vis tiek jam kažkokiu stebuklingu būdu pavyksta prisivilioti dailiosios lyties atstoves. Avinui būdingas puikus humoro jausmas. Jis yra atkaklus ir temperamentingas. Tokio vyro sunku nepastebėti minioje, todėl jį nuolat supa gražios merginos, pasirengusios jo klausytis ištisas naktis.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Iš pirmo žvilgsnio šis vyras gali pasirodyti visai niekuo neišsiskiriantis. Tačiau, pabendravus su juo 5–10 minučių, neliks jokio noro atsitraukti. Šis žavingas plepys greitai užburs jus savo kalbomis ir ironiškomis gyvenimo istorijomis.

Tokie vyrai vadinami šauniais, įdomiais, lengvais, nes jie iš tikrųjų lengvai pakyla ir negali pakęsti sėdėjimo vienoje vietoje. Dvyniai mėgsta regzti pažintis ir atskleisti moteris iš visų pusių. O moterys jų dėmesį palaiko flirtu ir nespėja susivokti, kaip atsiduria šių širdžių ėdikų glėbyje.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Žavingi ir diplomatiški, visada kruopščiai susitvarkę ir taktiški šio Zodiako ženklo vyrai moka palaikyti bet kokį pokalbį moterų kompanijoje. Jie yra gurmanai, vertina madą ir meną, todėl patraukti damą įdomiais pokalbiais jiems nieko nereiškia. Svarstyklių vyrai – geranoriški ir galantiški, o moterys šiuos bruožus dažnai palaiko flirtu. Neįsimylėti tokių įvairiapusiškų ir dėmesingų vyrų joms būna nelengva.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Neįtikėtinai simpatiškas Skorpionas pasižymi ypatingu magnetizmu. Jis gali, net nebūdamas išoriškai patrauklus, suvilioti moterį vien savo žvilgsniu. Energija liejasi iš jo per kraštus. Šie vyrai neretai įsipainioja į tokias istorijas, kur moteris supranta, kad santykiai su juo neturi ateities, tačiau niekaip negali jo palikti.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Švelnūs ir užburiantys šio Zodiako ženklo vyrai apgaubia savo dėmesiu ir šiluma moteris, nepriklausomai nuo to, kokie jų santykiai su jomis. Jų neįkyrus dėmesys būna labai mielas.

Moterys, kurios anksčiau nepatyrė šilumos ir švelnumo iš savo partnerių, tiesiog tirpsta nuo Žuvų meilumo ir romantikos. Žuvys turi karštą širdį, kuri gali sušildyti net visai šaltą ir praradusią tikėjimą meile moterį.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder