2021-ųjų metų horoskopas Šauliui

2021-ųjų metų horoskopas Šauliui

2021-ieji metai Šauliui žada daugybę netikėtumų, kurie ir džiugins, ir liūdins. Pirmoje metų pusėje atrodys, kad viskas teka įprasta vaga, tačiau jau vasarą pastebėsite įvairius gyvenimo pokyčius, kurie į kasdienybę privers pažvelgti visai kitomis akimis.

Nors esate pratę viską kruopščiai ir nuosekliai planuoti, tačiau ateinančiais metais turėtumėte dar geriau pasiruošti likimo staigmenoms. Net ir itin kruopščiai parengti planai kartais gali sužlugti, todėl visada pravartu turėti atsarginį planą. Šiuo laikotarpiu gali pasireikšti jūsų užslėpti talentai, kurie atvers visiškai naujas galimybes. Jei veiksite ryžtingai, žvaigždės jus už tai tikrai apdovanos, todėl gyvenimas taps kur kas gražesnis.

Metų eigoje įvairių kasdienių darbų tikrai netrūks: gali atrodyti, kad visos užduotys yra užgriuvusios vien tik jūsų pečius, ir tai tikrai erzins. Vis dėlto žvaigždės pataria nesidairyti į šalis ir susitelkti į jums patikėtus darbus: jei juos atliksite kruopščiai ir sąžiningai, galite sulaukti tikrai malonių staigmenų.

 

Jei vis pasvarstydavote apie galimybę pakeisti savo darbovietę ar net pradėti savą verslą, metai tam bus tikrai palankūs, tačiau dideles permainas vertėtų pasilikti paskutiniam metų ketvirčiui, kada viskas eisis kur kas sklandžiau.

Pirmoje metų pusėje jūsų artimiesiems gali prireikti pagalbos. Neatsisakykite jiems padėti – turėtumėte atminti, kad viskas grįžta bumerangu, todėl už pastangas padėti kitiems jums tikrai bus atlyginta.

Ateinančiais metais Šaulys gali tikėtis malonaus priešingos lyties atstovų dėmesio. Tai džiugins ir leis jaustis ypatingam, tačiau pasistenkite pernelyg neužriesti nosies, nes priešingu atveju kažkam galite tapti net atgrasus.

Pasitaikys ne viena galimybė užmegzti naujus santykius, o turintys antrąją pusę gali tikėtis malonių partnerio staigmenų. Nors smulkių nesutarimų netrūks, tačiau jūs žinote, kaip greičiau užkasti karo kirvį ir susitaikyti. Pasistenkite, kad buities smulkmenos neapkartintų jūsų santykių: nereikšmingus dalykus žvaigždės pataria paprasčiausiai praleisti pro akis, nes būtent tai padės sukurti darnius santykius.

Įsipareigojusiems šio ženklo atstovams žvaigždės pataria susidėlioti prioritetus ir įvertinti, kiek jums brangi yra šeima. Didelė tikimybė, kad partneris ims priekaištauti dėl dėmesio trūkumo, todėl svarbu pagalvoti, ką galėtumėte padaryti, kad ši situacija pasikeistų.

Vienišas Šaulys turės galimybę rinktis net iš kelių kandidatų, tačiau neskubėkite priimti pernelyg skubotų sprendimų – gali būti, kad po kurio laiko teks gailėtis dėl savo pasirinkimo. Atsiribokite nuo svarbių sprendimų priėmimo – jei tiesiog plauksite pasroviui, labai greitai žvaigždės jums pašnibždės atsakymą.

Antroje metų pusėje žvaigždės žada naujas pažintis, todėl įsipareigojusiam Šauliui tikrai netrūks pagundų. Tik nuo jūsų pačių priklausys, ar joms atsispirsite, todėl pagalvokite, kas jums yra svarbiau, – šeimos gerovė ar karštas trumpalaikis romanas.

Ateinantys metai Šauliams bus palankūs atsikratyti žalingų įpročių. Jei ilgą laiką apie tai galvojate, dabar tam bus tikrai palankus metas. Pasižymėsite stipria valia ir neabejotinai atrasite būdų, kurie padės pakeisti savo įpročius. Taip pat bus tinkamas metas pakoreguoti savo mitybą – nesvarbu, ar norite numesti svorio, ar tiesiog pasirūpinti geresne savijauta, naujų įpročių formavimas nepareikalaus pernelyg didelių pastangų. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder