10 idealaus vyro bruožų, kurie iš tikrųjų nervina moteris

10 idealaus vyro bruožų, kurie iš tikrųjų nervina moteris

Kartais žvelgiame į vaikiną , ir viskas jame atrodo puiku, tačiau jis erzina ir tiek.

Jeigu žmona skundžiasi, kad viskas ją erzina – kaip vyras, valgo, miega, čiaudi, ilsisi –, tada suprantama: moteris jo nebemyli. Kodėl kai kurie geri vaikinai nervina išlepintas merginas nuo antrojo ar trečiojo pasimatymo? Kokie gali būti netobuli idealių vyrų bruožai?

Tvarkinguolis

Tvarkingas, švarus, išlyginti marškiniai, išblizginti batai – svajonė, o ne vyras. Bet apkabinate jį, o jis marškinius ir apykaklę pasitaiso, nes sugadinote jo įvaizdį. Lūpdažiai jam – košmaras ir galimų dėmių pavojus. Rankšluosčiai jo vonioje guli kruopščiai sulankstyti, indai virtuvėje sudėti pagal spalvą ir formą. Visiems daiktams yra atskiros lentynėlės, specialios priemonės valymui ir priežiūrai.

Atsipalaiduoti šalia pedanto nepavyks niekada. Po kurio laiko norėsite pakeisti programą. Knietės jam sušukti: „Aš irgi mėgstu švarą, bet man patinka vaikščioti purvinomis gatvėmis, skinti gėles miško laukymėse su voriukais. Aš neištiesinu drabužių prieš audringą seksą, o žiūrėdama įdomų filmą pamirštu neplautus indus.“ Bet jis jūsų neišgirs. Viskas jam turi būti nepriekaištingai tvarkinga.

Tylenis

Tikras vyras dažniausiai būna nekalbus. Idealus gyvenimo draugas saugo ir gina be papildomų žodžių ir emocijų. Jis tyliai ir užtikrintai daro savo darbą. Kai kurioms moterims tas nepatinka, nes su tokio partneriu neįmanoma pasibarti. Kam emocionaliai moteriai bebalsis manekenas? Psichologai tokiais atvejais rekomenduoja garsiai išsirėkti į tuštumą, kad išlietumėte savo įkarštį. Kartais būna malonu sulaukti atsakomosios reakcijos ir patriukšmauti kartu. Tylenis savo tylėjimu tik didina įtampą.

Punktualusis

Egzistuoja stereotipas, kad mergina turi pavėluoti į pasimatymą. Kai kurioms net patarti nereikia, nes joms visada pritrūksta laiko ruošiantis į pasimatymą. Ji atbėga, o jis jau laukia. Antrą kartą ateina, o jis jau vietoje. Trečią, ketvirtą... Ją ima graužti sąžinė, nori, kad ir jis susipainiotų laike. Bet tokio dalyko nesulauks, nes punktualumas – nuobodžiųjų mandagumas.

Darboholikas

Kiekvienai merginai patinka stabilumas ir pasitikėjimas rytdiena. Niekas nenori gyventi su tinginiu. Vyras turi būti pasiturintis, vadinasi, daug dirbti. Tada jis negali skirti daug dėmesio moteriai, teisindamasis užimtumu. Ją ima kankinti abejonės, įtarinėjimai. Prasideda kaprizai ir skandalai, nes susitaikyti su tuo, kad jis neturi jai laiko, neįmanoma.

Kompanijos siela

Draugės turi pavydėti, kad susitikinėjate su tokiu žavuoliu. Jis visada dėmesio centre, moka sakyti komplimentus ne tik jums, bet ir jūsų draugėms. Čia slypi lėto veikimo bomba. Ar ne per daug jis patinka jūsų draugėms, kolegėms? Tokį lengva įtarti polinkiu į neištikimybę. Mergina gali nepakelti konkurencijos.

Mandagus

Išauklėtas ir galantiškas kavalierius vertinamas visų. Jo manieros geros, paduoda ranką, padeda apsivilkti paltą, elgiasi su moterimi kaip su karaliene. Visada atsiprašo ir pasiklausia. ‚Ačiū“ ir „Prašom“ – populiariausi jo žodžiai. Tas mandagumas merginai ima nusibosti. Ji net norėtų, kad jis nusikeiktų nors kartą.

Intelektualas

Aišku, moterims nepatinka kvaili vaikinai. Su jais nuobodu bendrauti. O apsiskaitęs, parašęs mokslinį darbą, su akiniais – visai kas kita. Su juo ir šachmatais pažaisti galima, ir tarptautinę padėtį aptarti, padiskutuoti apie nežemiškąsias civilizacijas. Tik savo mėgstamą serialą žiūrėsite paslapčia ir verksite dėl muilo operos herojų nesėkmių jam nematant.

Nuolankusis

Paklusnus vyras – tai protingas vyras, kuris savo nuolankumu stiprina santuoką ir daro žmoną laiminga. Deja, moteriai greit nusibosta jo paklusnumas. Ir ima nervinti tai, kad jis su viskuo sutinka ir pasirengęs išpildyti bet kokį norą. Iki skyrybų su nuolankiu vyru moteris suspės pasimėgauti savo dominuojančia padėtimi ir prisityčios iš jo.

Taupusis

Praktiškas, ūkiškas, apskaičiuojantis ˜– su tokiu vyru galima jaustis kaip už Didžiosios kinų sienos. Tik nepavyks jos peršokti, kai ko nors labai užsimanysite. Juks viskas jam bus iš anksto suplanuota. Pinigai automobiliui, pinigai būstui, net kailinukams surinko. Bet šitų rožinių batelių negausite. Kiek batų turite? Tai jūs neskaičiuojate, o jis viską suskaičiavęs ir užsirašęs. Teks nusiraminti ir laukti atostogų, kurioms jis tikrai bus sutaupęs lėšų.

Be žalingų įpročių

Jis puoselėja sveiką gyvenimo būdą, gyvena pagal dienotvarkę, nesėdi baruose su draugais. Tokį vyrą reikės atitikti. Pamirškite apie pasisėdėjimus kavinėse su draugėmis, šokius diskotekose, vyno degustacijas. Teks atsisakyti triukšmingų kompanijų, šventinių užstalių. Suku bus pirmąjį šimtmetį, o paskui priprasite.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder