šunys

Po uždaužyto katino nuskandinti keturi šunys

Pirmadienį Šilalės rajone, įtariama, nuskandinti keturi šunys, policija pradėjo tyrimą.

Jų gaišenas iš užtvankos Šilalės seniūnės prašymu ištraukė ugniagesiai.

„Čia greičiausiai bus šunų skriaudikas, mes manome, kad šuneliai buvo paauginti, jie nebuvo ką tik atvesti“, – sakė Šilalės miesto seniūnė Eglė Straukienė.

Ji pasakojo, kad ugniagesius iškvietė, nes prie užtvankos plūduriavo vieno šuns gaišena, tačiau vėliau aptiktas maišas su dar trimis šunimis.

Tauragės policijos atstovė Greta Kęsminaitė BNS sakė, kad policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Panašūs atvejai kartojasi

Tai ne pirmas panašus gyvūnų skriaudimo atvejis per pastarąsias kelias savaites. Dar praeitą savaitę portalas tv3.lt rašė apie dar vieną atvejį, kai Vilniuje du vyriškiai žiauriai susidorojo su visų mylimu katinu. Daugiau kaip dešimt metų Fabijoniškėse gyvenęs ir daugiabučių kiemo gyventojams žinomas katinas buvo užmuštas be jokio gailesčio. Egzekuciją bandė sustabdyti moteris, tačiau vyriškiai jai paliepė nesikišti ir tylėti.

Moteris tą kartą TV3 žurnalistui įvykio vietoje pasakojo, kad pamatė, kaip vienas jos kaimynas kitam padavė lentą ir paragino užmušti kieme ant ant žolės gulintį katiną. Esą šis po penkių smūgių dar vis bandė atsikelti, tačiau konvulsijų purtomą katiną budelis talžė toliau.

Tildoma liudininkė ėmė spiegti, todėl dėmesį į siaubingą egzekuciją atkreipė dėmesį kiti žmonės.

Gyventojai sakė, kad vyrai nusprendė užmušti katiną dėl to, kad šis esą gali papjauti kieme besisukinėjančias voveres.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder