Ar išmestos letenėlės - šuns?

Ar išmestos letenėlės - šuns?

Į ”Šilokarčemos” redakciją paskambinu si moteris papasakojo, kad Liepų gatvės pabaigoje, ties šiukšlių konteineriais, kurie yra prie parduotuvės “Liepa”, guli krūvelė letenėlių...

Nuvykome būtent ten, kur tarp dviejų konteinerių buvo numesta 20 gyvūno kojyčių. Nesunku paskaičiuoti, kad tai penkių keturkojų galūnės.

Aptarti susiklosčiusios situacijos suskubo gatvės gyventojai. “Aš galvoju, kad čia šunų letenos. Į šašlykus suėjo šuniukai. Kai kuriems juk šunys delikatesas”, – suirzęs dėl įvykio aiškino Liepų gatvės gyventojas Stasys.

Dar viena šios gatvės gyventoja, panorusi likti anonime, ašarų pilnomis akimis pasakojo, kad šitame kieme lakstė daug šuniukų. “Dabar „morčius“, tai šunų kieme bėgioja daugiau nei bet kada”, – sakė pašnekovė. Moteris pasakojo, kad šiandien išėjusi į lauką nustebo, jog nebėgioja nė vienas šuo. “Čia viskas iš po šiąnakt atsitiko. Vakar vakare dar bėgiojo šunys kieme”, – “Šilokarčemai” sakė pašnekovė.

“Pažįstama pasakė, kad prie konteinerio yra letenos, tai nubėgau pažiūrėti... O Dieve, kaip jie taip gali pasielgti su vargšais gyvuniukais...”, – sakė šia žinią redakcijai pranešusi moteris.

Visi kalbinti aplinkinių daugiabučių namų gyventojai tvirtino nematę nė vieno įtartino žmogaus, kuris būtų galėjęs čia numesti penkių keturkojų letenas.

Apie susiklosčiusią situaciją pranešėme Šilutės rajono savivaldybės sanitarijos inspektorei Violetai Baltutienei. Po kelių valandų į vietą, kurioje gulėjo gyvūnų galūnės, atvyko sanitarijos isnpektorė ir policijos pareigūnai. Netrukus čia pasirodė ir Šilutės valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vyriausiasis gydytojas inspektorius Valdas Šimėnas bei Šilutės seniūnio pavaduotojas Algirdas Ivanauskas. Susirinkę tarnautojai vienareikšmiškai nutarė, kad tai tikrai ne naminių gyvūnėlių letenos. V.Šimėnas teigė, kad tai lapių galūnės, nes nagai ir kailis tikrai ne naminio gyvūno, o ir spalva – lapiška.

Susirinkę valstybės tarnautojai svarstė, kaip letenėlės galėjo čia atsidurti. Spėjama, kad greičiausiai netoli gyvenantis medžiotojas po medžioklės išmetė savo laimikių letenas tam, kad pamaitintų valkataujančius šunis.

Tokiai situacijai apibūdinti labai tinka posakis: norėjo kaip geriau, išėjo kaip visada...

Penkių lapių letenos buvo surinktos ir išvežtos utilizavimui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder