Vietoj serialų žiūrėsime „Seimo vadų šou"

Vietoj serialų žiūrėsime „Seimo vadų šou"

Seimo valdybos nariai nuo šiol turės būti pasitempę, pasipuošę ir vengti negražių žodžių, nes jų posėdžiai bus tiesiogiai transliuojami. Jei pavyks sukurti intrigą ir sulaukti žiūrovų dėmesio, valdyba gal net laimės kokį apdovanojimą ir nušluostys nosis visoms muilo operoms“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Valdybos posėdžiai dar neįtraukti į TV programą, bet internete juos galės žiūrėti visi, kas netingės. Gal net bus įdomu. Lietuvos seimūnai juk mėgsta linksminti žmones, o per šią kadenciją dramų buvo ypač daug. Jei parlamentarai turi tiek sugebėjimų, tai negi intrigos nesukurs jų elitinės pajėgos - valdyba? „Santa Barbaros“ jau seniai nefilmuoja, reikia užimti žmones ilgais gūdžiais vakarais.

Labai pasistengus, būtų galima išplaukti į tarptautinius vandenis, sulaukti pasaulinės šlovės ir susišluoti apdovanojimus. Tapti geriausiu aktoriumi, be abejo, pretenduotų Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis. Už geriausią melodraminį scenarijų būtų pagerbtas Gediminas Kirkilas.

Irena Degutienė jau ketina trauktis iš politikos, tad jai tektų apdovanojimas už viso gyvenimo nuopelnus. Iš viso yra aštuoni valdybos nariai, prizų užtektų visiems. Net Jonas Liesys galėtų varžytis geriausio antraplanio aktoriaus nominacijoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder