Seksualiai pozavusi J. Leonavičiūtė žarstė patarimus sportuojantiems

Seksualiai pozavusi J. Leonavičiūtė žarstė patarimus sportuojantiems

Sportininkė, socialinių tinklų žvaigždė Jolanta Leonavičiūtė su gerbėjais dalijasi ne tik viena už kitą seksualesnėmis nuotraukomis, bet ir įvairiomis sporto bei mitybos paslaptimis. Visai neseniai gražuolė pažėrė patarimų norintiems turėti stangrius sėdmenis.

 

Pasak J. Leonavičiūtės, dažnas, pradėjęs sportuoti, daro pagrindinę klaidą – nemoka aktyvuoti raumenų, todėl nepavyksta sulaukti norimų rezultatų.

„Pakalbėkime apie užpakalį. Kiek daug yra tų, kurie vis daro pritūpimus bei kitus pratimus reguliariai ir ilgai, bet nemato jokių rezultatų formuojant sėdmens raumenį. Priežastis paprasta – dauguma net nežino, kad darant pratimą būtina aktyvuoti užpakalio raumenis. Pratimas turi prasidėt nuo smegenų. Taip, taip, smegenys – pagrindinis centras, kuris atsakingas, ar gausime teigiamą rezultatą, ar visgi darysime tik eilinę monotonišką seriją pratimų, kur stipresnės raumenų grupės perims beveik visą darbą, ir užpakalis liks toks pats plokščias po pusės metų treniruočių.

Štai patarimas – kai stojatės, pabandykite įtraukti sėdmenų raumenis. Dar ir dar ... Kol pagaliau išmokysite raumenį dirbti ir pažadinsite jį iš snūduriavimo. Mintimis aktyvuojant bei perkeliant dalį krūvio į sėdmenis treniruočių metu, po truputį ryškės norimi rezultatai“, – skelbė sporto trenerė.

Tingintiems sportuoti moteris vieną po kitos pradėjo vardyti priežastis, kodėl reikėtų sutvirtinti sėdmenų raumenis: „Štai kelios priežastys, kodėl reikalingi stiprūs sėdmenys: stiprus raumuo gerina, taiso laikyseną, atlieka traumų prevenciją, turi didelę įtaką jėgos treniruotėms ir sumažina nugaros skausmus.“


Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder