Seimas nepasiskiepijo nuo Dainiaus Kepenio

Seimas nepasiskiepijo nuo Dainiaus Kepenio

„Parlamentarai nutarė nepritarti siūlymui naikinti Dainiaus Kepenio vadovaujamą Sveikos gyvensenos komisiją. Matyt, jie tikrai nori gyventi sveikai - nesiskiepyti ir daryti mankštas tarp Seimo posėdžių“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Idėja panaikinti komisiją kilo dėl įtarimų, kad pono Kepenio organizuojama veikla kelia grėsmę visuomenės sveikatai ir saugumui. Bent jau taip teigė projekto iniciatoriai. Kas per veikla - ne paslaptis, tai kova su skiepais.

Žinoma, sumanyme išvaikyti komisiją galima įžvelgti ir kitą, neįvardintą potekstę. Ponas Kepenis gąsdina seimūnus savo siūlymu per posėdžių pertraukas visus išrikiuoti mankštai. Jei komisijos neliktų, tai ir mankštos tikrai nereikėtų daryti. Visgi paaiškėjo, kad seimūnai nėra tinginiai, mankšta jų negąsdina.

Bent jau tų, kurie komisijos naikinti nepanoro. Kita vertus, politikai pasiliko galimybę viską pakeisti. Projektą nutarta grąžinti iniciatoriams tobulinti, todėl, jei mankštos bus pernelyg intensyvios, balsai galbūt pasiskirstys kitaip.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder