R.Žemaitaitis paliks žmones bedančius

R.Žemaitaitis paliks žmones bedančius

Vertindamas prekybos ribojimus, Seimo narys Remigijus Žemaitaitis pareiškė, kad nieko baisaus neatsitiks, jei žmonės kelias savaites pagyvens be dantų pastos. Svarbu, kad užtektų būtiniausių prekių. O kokios prekės yra būtiniausios? Gal kruopos? Jei piliečiai karantino pabaigos lauks be dantų pastos, paskui jau tik kruopas ir galės valgyti - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinioos" „Elito naujienose".

Ponas Žemaitaitis visai teisingai pastebėjo, kad Lietuvoje įsivyravo visiška nelygybė. Smulkieji prekybininkai uždaryti, o didieji prekiauja viskuo, ne tik maisto prekėmis. Ir juose būriuojasi minios žmonių.

Seimūno nuomone, panaikinti nelygybę galima paprastai - sudarius būtiniausių prekių sąrašą.

Tada jau ir didieji negalėtų viskuo prekiauti, būtų lygybė. Tik štai vartotojai tokią lygybę pajustų, atsiprašant, per visus galus, nes, pono Žemaitaičio nuomone, tualetinis popierius ar dantų pasta nėra būtiniausios prekės. Argi žmogus nepakentėtų kelias savaites be dantų pastos, - klausia politikas.

Ir pats atsako: tikrai pakentėtų. Paskui turbūt tektų kentėti dar ilgai, net ir karantinui pasibaigus. Žmonių dantys dabar ir taip blogi, odontologų paslaugos brangios, o misti vien košytėmis nesinori.

Bedantė Lietuva taptų bene įsimintiniausiu karantino palikimu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder