R.Šimašius užpils Astravą smėliuku

R.Šimašius užpils Astravą smėliuku

„Vilniaus savivaldybė sulaukė kritikos, kad nėra tinkamai pasiruošusi Astravo elektrinės keliamoms grėsmėms, bet vargu ar meras Remigijus Šimašius dėl to bent pirštą pajudins.

Jis turi svarbesnių reikalų, pavyzdžiui, rūpintis paplūdimiais. Vilniečiams nuo radiacijos turbūt tektų užsikasti Lukiškių pliažo smėlyje, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“. 

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto posėdyje Vilniaus savivaldybę rūgojo kas tik netingėjo - ir „valstiečių“, ir konservatorių atstovai. Jiems atrodo, kad reikalas rimtas, nes baltarusiai elektrinę gal jau tuoj užkurs, o ji visai šalia mūsų sostinės.

Tik kažin ar šis reikalas atrodo rimtas sostinės merui. Pirma, jis šiuo metu atostogauja. Antra, vasarą yra svarbesnių darbų. Reikia saugoti ir puoselėti Lukiškių paplūdimį - didžiausią pono Šimašiaus brangenybę, prižiūrėti smėliuką.

Būtų ne pro šalį paskolinti tokį merą Baltarusijai. Jis galėtų vadovauti Astravo miestui ir ten niekada neatsidarytų joks rimtas objektas, užtat paplūdimių ir linksmybių - netrūktų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder