P.Gražulis pasiklydo savo darbo vietoje

P.Gražulis pasiklydo savo darbo vietoje

„Pastarąjį mėnesį seimūnai retai apsilanko Seime, todėl į jį netyčia atklydę sunkiai susigaudo, kas vyksta. Parlamente nesiorientuoja net jo senbuvis Petras Gražulis. Atėjęs į posėdį, seimūnas niekaip negalėjo suprasti, kur atsidūrė“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“. 

Jei Seimas ir toliau dirbs tik kartą per savaitę arba per dvi, patalpos apžels samanomis ir kerpėmis, užsiveis laukiniai gyviai ir tik retkarčiais bus galima išvysti koridoriumi slankiojantį parlamentarą.

Vienišą, pasimetusį. Seimūnai jau dabar nesiorientuoja darbo vietoje.

Ketvirtadienį vyko posėdis, bet ne visai tikras, nes posėdžiavo tik opozicija. Į veiksmo vietą atklydo ir Mišrios Seimo narių grupės atstovas ponas Gražulis, kuriam kilo daug klausimų.

Kas čia per posėdis, ar jame gali dalyvauti tik opozicija, ar gali užeiti ir kiti? Pagrindinis klausimas buvo „kas čia vyksta?“ O juk ponas Gražulis į Seimą pateko dar 1996 m., jis yra tikras veteranas.

Tai kaip jaustis kitiems, prasėdėjusiems Seime tik varganus ketverius ar aštuonerius metus? Turbūt vis dažniau pasigirs desperatiški klausimai.

Ne tik „kas čia vyksta?“, bet ir kitas, esminis, klausimas: „ką aš čia veikiu?“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder