M.Garbačiauskaitė-Budrienė viešai paskelbė V.Landsbergį prezidentu

M.Garbačiauskaitė-Budrienė viešai paskelbė V.Landsbergį prezidentu

„Konservatoriams vis nepavyksta pasiekti, kad Vytautas Landsbergis būtų prilygintas prezidentams, bet jie turi galingą sąjungininkę - LRT valdovę Moniką Garbačiauskaitę-Budrienę. Pastarajai abejonių nekyla, Landsbergis jai yra prezidentas. Pasitelkus TV smegenų plovyklą, šią mintį bandoma įkalti vaikams", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Ne veltui sakoma: lenk medį, kol jaunas. LRT Landsbergį prezidentu paskelbė vaikams skirtoje laidoje „Įdomiosios pamokos". Titruose po patriarcho pavarde buvo aiškiai parašyta - prezidentas.

Tikrai įdomi išėjo pamokėlė... Visiškai neatitinkanti istorijos ar realybės, bet puikiai atitinkanti geriausius smegenų plovimo standartus. Jei valstybinis transliuotojas nuo mažumės kals mokiniams į galvas, kad buvo toks prezidentas, žiūrėk, dar ir įkals.

Paskui gal dar ir šventuoju paskelbs. Žinoma, tokius dalykus visada galima paaiškinti klaida. Na, apsižioplinome, įdėjome ne tokius titrus, kam nepasitaiko? Tik kad LRT atveju pasitaiko labai jau dažnai.

Kiek rodo patriarchą, tiek kelia į padanges. Ponia Monika dėl tokios „klaidos" ant pavaldinių turbūt visai nesupyko.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder