M.Adomėnas Seime užuodė prostituciją

M.Adomėnas Seime užuodė prostituciją

„Seimūnas Mantas Adomėnas įrodė tai, kas ir taip seniai įrodyta - niekas neprilygsta konservatoriams noru įžeisti oponentus ir juos sumenkinti. Kembridžo absolventas savo „aukštą lygį“ pademonstravo išvadindamas socialdemokratus prostitutėmis“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Ponas Adomėnas užsirūstino todėl, kad socialdemokratai nutraukė bendradarbiavimą Seime su kitomis opozicijos partijomis - konservatoriais ir liberalais.

„Norėjau pavadinti juos negražiu žodžiu, bet pagalvojau, kad seniausios pasaulio profesijos atstovės dėl palyginimo su socdemais gali įsižeisti“, - feisbuke leptelėjo politikas, netrukus tą patį pakartojęs TV eteryje.

Sakinys suraitytas gudriai, žodis „prostitutės“ jame nepaminėtas, nes Kembridžo auklėtiniui nuo jo dvelksmo turbūt riečia nosytę. Tačiau vis tiek visiems aišku, kad socialdemokratai išvadinti prostitutėmis.

Čia verta prisiminti, jog socdemų lyderis Gintautas Paluckas, kalbėdamas apie bendradarbiavimo nutraukimą, kaip vieną iš motyvų nurodė konservatorių pastangas kuo labiau su visais susirieti.

Kaip pirštu į akį pataikė. Ponas Adomėnas iškart ir įrodė, kad tikras konservatorius išties pasižymi nevaldomu liežuviu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder