M.Adomėną apvogė kairuoliška lapė

M.Adomėną apvogė kairuoliška lapė

„Iš seimūno Manto Adomėno pavogė batą. Ir ne bet kas pavogė, o lapė. Ir ne bet kokia lapė, o kairuoliškų pažiūrų. Faktą, kad seimūno judėjimo laisvę apribojusi vagilė turėjo politinių intencijų, įrodo tai, jog ji nudžiovė tik dešinįjį batą“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

„Mano batai buvo du, vienas dingo, nerandu“, - šis vaikiškas eilėraštukas apibūdina keblią padėtį, į kurią pateko ponas Adomėnas, feisbuke paskelbęs apie vagystę. Įtariamoji jau nustatyta.

Pasak liudytojų, naktį prie politiko namų slankiojo lapė. Ponas Adomėnas įtaria, kad ji ne šiaip slankiojo, o turėjo piktų kėslų, taikėsi būtent į batą. Gali kilti klausimas: kam lapei prireikė bato? Atsakyti į šį klausimą nėra sunku.

Pirma, ponas Adomėnas yra politikas ir save vadina dešiniuoju. Antra, jis ne šiaip kur nors eina, o eina net į Seimo rinkimus. Eiti be bato, kaip žinoma, yra sudėtinga. Žinant, kad lapė nukniaukė būtent DEŠINĮJĮ batą, užuomina yra aiški - niekur tu neisi, o jei eisi, tai tik į kairę.

Specialiosios tarnybos turėtų ištirti, kas lapei užsakė tokią politinio susidorojimo akciją ir kiek už tai sumokėjo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder