Kur veši kanapės, ten šypsos Aurelijus Veryga

Kur veši kanapės, ten šypsos Aurelijus Veryga

„Didžiausias kovotojas už blaivybę, sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga nustebino tautą, nusifotografavęs kanapių fone. Ką tai galėtų reikšti? Ar ministras tiesiog demonstruoja humoro jausmą, ar įstatyme, reguliuojančiame kanapių vartojimą, reikia laukti permainų?imą, reikia laukti permainų?“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Įsivaizduojate, kad besišypsantis ministras nusifotografuotų šalia degtinės butelio? Turbūt nelabai. O štai kanapės jam puikiai tiko.

Važiuodamas namo po apsilankymo Joniškyje ponas Veryga nepagailėjo savo brangaus laiko, sustojo, įsiamžino šalia kanapių ir visiems pasigyrė feisbuke.

Piliečiams iškart kilo kreivų minčių. Gal ministras taip nemėgsta alkoholio todėl, kad labiau vertina kitas svaiginimosi priemones? O kodėl jis visada atrodo toks atsipalaidavęs, gal irgi dėl šių augalėlių?

Juokai juokais, bet kai kuriems Seimo nariams, pavyzdžiui, Mykolui Majauskui ir Aušrinei Armonaitei, tokia nuotrauka gali sukelti nepagrįstų lūkesčių. Jie neslepia, kad siekia legalizavimo.

Teoriškai jie yra politiniai pono Verygos oponentai, bet dabar viskas yra susimaišę, varžovai greit tampa sąjungininkais. Negali žinoti, kada bus surūkyta taikos pypkė.

Arba suktinė.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder