Konservatoriai suvokė: bus bulbų - bus rinkėjų

Konservatoriai suvokė: bus bulbų - bus rinkėjų

„Šiais gūdžiais laikais, kai politikams geriausiu atveju rūpi tik virusai ir atominės elektrinės, o blogiausiu - paplūdimiai, vis dar atsiranda seimūnų, nukreipiančių savo žvilgsnį į žemę. Štai konservatoriai Kazys Starkevičius ir Rasa Petrauskienė ragina pasirūpinti bulvių sėklininkyste užsiimančiais ūkininkais. Juk virusai praeina, o bulvės svarbios visada“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Ponas Starkevičius pats yra ūkininkas, todėl būtų galima įtarti asmeninį suinteresuotumą, bet ponia Petrauskienė su bulvėmis lyg ir nieko bendra neturi. Tai nesutrukdė atkreipti dėmesį į šį, Lietuvos kulinarijai ypač svarbų, augalą.

Seimūnai paragino žemės ūkio ministrą peržiūrėti daržininkų rėmimo taisykles ir analogišką paramą teikti bulvių sėklininkyste užsiimantiems ūkininkams. Čia - reali politika, ne koks skraidžiojimas padebesiais.

Nes jau nusibodo - vieni virusą gaudo, kiti Astravo elektrinę griauna, treti sostinės centre įrenginėja paplūdimius, o bulbas visi užmiršo. Laimei, jos rūpi bent šiems dviem.

Reikia tik trupučio pastangų ir, kaip dainavo maestro Vytautas Kernagis, „bulvės vėl žydės“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder