Ko bijo žvaigždės

Ko bijo žvaigždės

Kad Robertas de Niras (Robert De Niro) bijo dantų gydytojo, o Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) - skraidyti lėktuvais, nieko nenustebinsi: mes ir patys taip sugebame. Tačiau kai kurios kitos pasaulio garsenybės - tikrai sunkiai pralenkiamos.

Štai Robis Viljamsas (Robbie Williams) prisipažino nuo pat vaikystės siaubingai bijantis animacinių filmukų. Neseniai tėvu tapęs dainininkas, pasirodo, būdamas mažas nuo jų slėpdavosi po lova.

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) kamuoja iškart dvi fobijos: vabzdžių (etnomofobija) ir baimė kuo nors užsikrėsti (mezofobija). Kartą vaikystėje jai į batą įropojo tarakonas ir po to ji mirtinai bijo visų vabzdžių...

Futbolininką Deividą Bekhemą (David Beckham) persekioja purvo ir netvarkos baimė, o Džonis Depas (Johnny Depp) kiek galėdamas vengia klounų (klourofobija).

Vudį Aleną (Woody Allen) baugina apskritai viskas - vaikai, saulė, šunys, aukštis, mažos patalpos... Jis negali pajusti jokio malonumo - mediciniškai tai vadinama angedonija.

Bilis Bobas Torntonas (Billy Bob Thornton) taip pat yra surinkęs visą baimių kolekciją: jis bijo antikvarinių baldų, Komodo driežų (keista, bet kitos reptilijos jo negąsdina), sidabrinių stalo įrankių ir viso kito.

Nikolė Kidman (Nicole Kidman) nuo mažumės bijo plaštakių (lepidopterofobija), mat Australijoje, kur ji augo, jos labai didelės.

Ovalių formų baimė gerokai apkartino gyvenimą Alfredui Hičkokui (Alfred Hitchcock). Daugiausiai siaubo jam įvarydavo vištos kiaušiniai, o kai jo žmona laukėsi kūdikio, būsimasis tėvas negalėjo į ją net pažvelgti.

Aktorei Džesikai Albai (Jessica Alba) mylimasis padarė nepamirštamą siurprizą viešbučio numerį pripildęs spalvingų balionėlių: šiai prasidėjo didžiulė isterija. Pasirodo, Alba bijo ne savo vietoje gulinčių arba netikėtai atsiradusių daiktų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder