Kilimėlis ministrui pasitvirtino

Kilimėlis ministrui pasitvirtino

Uosto direkcija žinojo, kad į Klaipėdos uosto molų rekonstrukcijos pradžios ceremoniją atvyks pats susisiekimo ministras (kad premjeras neatvyks, nežinojo), tad pasirūpino, kad būtų nutiestas kilimėlis iki ant jūros kranto pastatytos palapinės. Kad niekas nepagalvotų, jog grįžtama į sovietmečio laikus, jis buvo juodas, o ne raudonas.

Požiūriai du. Vienas - vis dar gajus noras įsiteikti aukštesnei valdžiai. Kitas - pinigingoji Uosto direkcija gali tai sau leisti. Į palapinę rinkosi daug garbių uostininkų, net meras Vytautas Grubliauskas nepasididžiavo. Žinoma, jie visi buvo apsiavę išeiginius batus, kuriuos smėlis būtų gerokai apgadinęs, tad po ceremonijos juos reikėtų išmesti. Be to, direkcija kaip ir vienas prekybos centras vadovaujasi šūkiu "Apie viską pagalvota".

Žinoma, ministras to kilimėlio nepaisė, žirgliojo ir per smėlį, tačiau nauda Klaipėdos miestui akivaizdi. Šiomis dienomis uostamiesčio meras, susitikęs su susisiekimo ministru Vilniuje, į Klaipėdą grįžo net su trimis geromis žiniomis - miesto bendrasis planas bus derinamas, geležinkelininkai prispirti prie sienos, Rimkų pervaža bus tvarkoma po kelerių metų, Baltijos pr. sankryžos - taip pat, ir dar atsižvelgiant į klaipėdiečių norus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder