Jei senelis buvo dugne, tai anūkas jį net pralaužė

Jei senelis buvo dugne, tai anūkas jį net pralaužė

„Kaip vilniečiai pasakytų - dabar jau visiškas „pravalas“. Kad šalies patriarchu save tituluojantis konservatorių garbės pirmininkas Vytautas Landsbergis yra vienas nemėgstamiausių Lietuvos politikų jau daugelį metų - nieko nestebina. Bet kad paveldėtojas Gabrielius Landsbergis puls dar žemiau - gan netikėta.“ - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Iš tiesų naujausia „Baltijos tyrimų“ apklausa parodė, kad Konservatorių partijos simboliai, praktiškai savininkai Landsbergiai - tie žmonės, kuriais piliečiai nepasitiki labiausiai.

Seneliu Landsbergiu netiki 62 proc. apklaustųjų, anūku - net 64 proc. Štai tau boba devintinės. Vargu ar senelis Vytautas, perleidęs partiją į Gabrieliaus rankas, net baisiausiame košmare galėjo susapnuoti tokius anūko „nuopelnus“.

Daug gyvenime matęs draugas Vytautas prie reitingų dugno jau buvo įpratęs, bet kad vaikaitis sugebės tą dugną pralaužti...

Ką daryti? Stebuklingo recepto nėra. Bet porą variantų galima pasiūlyti: 1. Keisti pavardę. 2. Keisti partiją. Bet čia sunkiai įgyvendinami dalykai.

Lengviau būtų rinkėjams tiesiog praplauti smegenis.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder