Išsirinkote I.Šimonytę, tai dabar kentėkite

Išsirinkote I.Šimonytę, tai dabar kentėkite

„Jei jau vieną kartą laimėjai rinkimus, tai gali užsikimšti ausis, užmerkti akis ir visiškai nekreipti dėmesio į savo šalies piliečių nuomonę ar reikalavimus. Tokio požiūrio laikosi premjerė Ingrida Šimonytė", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Savotiškas premjerės požiūris į Tautos balsą paaiškėjo atsakinėjant į klausimą apie iniciatyvą nušalinti Tomą Vytautą Raskevičių iš Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko posto.

Tokią iniciatyvą palaikė maždaug trečdalis milijono piliečių. Bet kuris politikas turėtų įsiklausyti, bet ponia Šimonytė stoiškai vaizduoja, kad trečdalis milijono yra tik saujelė marginalų.

„Jeigu žmonėms nepatinka ši valdžia, nepatinka šie komitetų pirmininkai, nepatinka ši premjerė ir ministrai - jie 2024 m. galės ateiti ir išsirinkti sau tokius pirmininkus, kurie jiems patinka", - rėžė premjerė.

Štai kaip viskas paprasta - surengiame rinkimus, pamėtome į urnas biuletenius, o paskui - nors ir tvanas. Kentėkite tuos ketverius metus, o mes valdžioje darysime, ką tik norime.

Tokį premjerės požiūrį piliečiams tikrai reikėtų įsiminti, ypač patarimą išsirinkti kitą valdžią.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder